ŽIVOT, Lujza Hej

1.100,00 рсд

ŽIVOT Osvrt na put kojim ste krenuli

Autor: Lujza Hej

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2012

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ova istinski dirljiva i inspirativna knjiga Lujze L. Hej, ŽIVOT! Osvrt na put kojim ste krenuli, pomoći će Vam da prepoznate i zalečite brojne važne probleme sa kojima se susrećete na svom putu. Između ostalog, Lujza se bavi temama kao što su odrastanje, veze, posao, zdravlje, duhovnost, starenje, smrt… kao i brojnim problemima, strahovima, i izazovima koje ovakva putovanja donose.

Bez obzira na to sa kakvim ćete se preprekama suočiti, Lujza Vas stalno podseća da je taj veličanstveni, zastrašujući, predivan, komičan, zapanjujući fenomen koji ćete iskusiti od trenutka rođenja do trenutka smrti ono što zapravo jeste ŽIVOT.

louise-hay
Lujza L. He

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Lujza L., 1926- Naslov Život! : osvrt na put kojim ste krenuli / Lujza L. Hej ; [prevod Ivana Stefanović] Jedinstveni naslov Life!. scc
Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2012Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2012 (Novi Sad : Sajnos)
Ostali autori Stefanović, Ivana Fizički opis 191 str. ; 23 cmZbirka Biblioteka Buđenje / [Leo commerce] Napomene Prevod dela: Life! / Louise L. Hay Tiraž 1.000. Na koricama slika autorke i beleška o njoj ISBN ISBN 978-86-7950-177-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez