BOŽANSKI MATRIKS, Greg Brejden

1.200,00 рсд

BOŽANSKI MATRIKS

Autor: Greg Brejden

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Postoji jedno mesto u kojem sve stvari počinju, mesto čiste energije. U tom inkubatoru stvarnosti sve je moguće. Poznato je pod različitim nazivima, od kojih se najviše upotrebljavaju „matriks“, „polje“, i „polje nulte tačke“. Kada je 1944. godine Maks Plank, otac kvantne teorije, šokirao svet izjavivši da postoji mreža energije koja povezuje sve u univerzumu i da taj „matriks“ sadrži sve, niko nije verovao da će za to ikada biti pronađeni nepobitni dokazi.

Međutim, najnoviji naučni eksperimenti pokazuju upravo to – da je Plankov „Božanski matriks“ realnost. On predstavlja skladište za sve postojeće, most između naše imaginacije i realnosti i ogledalo u kojem se reflektuju sve naše misli i uverenja. Mi samo moramo da shvatimo kako on funkcioniše i da mu se obratimo jezikom koji razume, a onda sve postaje moguće – počevši od isceljenja našeg tela i od najteže bolesti, pa do stvaranja mira u svetu. U ovoj izvrsnoj knjizi koja nam pruža jedan potpuno novi pogled na svet i na naše mesto i ulogu u njemu, Greg Brejden nam, spajajući rezultate najnovijih otkrića kvantne fizike sa drevnim mističnim i duhovnim učenjima, pokazuje kako da postanemo stvaraoci sopstvene realnosti i kako da naučimo da pretvaramo svoje snove u stvarnost.

Gregg Brejden
Greg Brejden

GREG BREJDEN, autor bestselera Njujok tajmsa, poznat je širom sveta kao pionir u premošćavanju jaza između nauke drevne mudrosti i stvarnog sveta. Posle uspešne karijere kompjuterskog geologa u Filips Petroleumu tokom energetske krize sedamdesetih godina prošlog veka, radio je kao viši dizajner sistema u odbrambenim sistemima Martin Marijeti tokom poslednjih godina hladnog rata. Godine 1991. postao je prvi direktor tehničkih operacija u Cisko sistemima.

Autor Brejden, Greg, 1954-Autor Brejden, Greg, 1954-Naslov Božanski matriks : most koji povezuje vreme, prostor, čuda i veru / Greg Brejden ; [prevod Milica Simić] Jedinstveni naslov The Divine Matrix. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2013 Izdavanje i proizvodnja Mionica : Zrak ; Beograd : Leo commerce, 2013 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Simić, Milica Fizički opis 247 str. : ilustr. ; 23 cm Napomene Prevod dela: The Divine Matrix / Gregg Braden Tiraž 1.000 O autoru: str. 247 Fusnote: str. 237-245 Napomene i bibliografske reference uz tekst. ISBN ISBN 978-86-88493-09-3 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez