KURS ČUDA ZA POČETNIKE, Ovladavanje putovanjem od straha od ljubavi, Alen Keon

840,00 рсд

KURS ČUDA ZA POČETNIKE, Ovladavanje putovanjem od straha od ljubavi

Autor: Alen Keon

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

„Alen Koen opisuje Kurs čuda kao mapu za izlazak iz pakla – oslobađanje od načina razmišljanja ega zasnovanog na strahu, bezvrednosti, nemanju i odvojenosti.

U ovom svom izvrsnom osvrtu, Alen nam pokazuje kako da pratimo tu mapu!“ – dr Robert Holden Kurs čuda – spiritualni i misaoni sistem samospoznaje, koji nas podučava kako da volimo i opraštamo – obuzeo je umove i osvojio srca miliona ljudi. Pružajući unutrašnji mir umesto straha i bola, njegova univerzalna poruka je neprevaziđena po svojoj moći isceljenja.Ali, ipak, veliki broj onih koji se bave proučavanjem Kursa čuda kaže da imaju poteškoće da shvate njegove principe i savladavaju zadate lekcije, tako da bez obzira na to što žude za sticanjem duhovne slobode koju Kurs nudi, ipak stavljaju knjigu na stranu, nadajući se da će joj se jednog dana vratiti.

Alen Koen se bavi proučavanjem i podučavanjem Kursa čuda više od 30 godina i približava čitaocima sveobuhvatne koncepte date u Kursu kroz 22 sažeta i lako razumljiva poglavlja ove knjige. Ovaj jedinstveni vodič, lak za čitanje i ispunjen zanimljivim primerima, pričama i iskustvima iz realnog života, biće dragocen kako onima koji se već dugo bave proučavanjem Kursa čuda, tako i onima koji se s njim susreću po prvi put.

Alan Cohen
Alan Koen

Alan Koen, M.A., autor je 23  knjige, uključujući najprodavanije i nagrađivane “The Dragon Does not Live Here Animore” i “A Deep Breath of Life”, kao i  “Are Iou Happi as Iour Dog?” Njegove knjige su prevedene na 24 strana jezika. Njegov rad je prikazan na Oprah.com, u USA Today, Washington Post-u i 101 Top Experts. Alanov radio program Get Real se emituje nedeljno na Hay House Radio, a njegova mesečna kolumna From the Heart se pojavljuje u časopisima na međunarodnom nivou.

Autor Koen, Alen, 1950-Autor Koen, Alen, 1950- Naslov Kurs čuda za početnike : ovladavanje putovanjem od straha do ljubavi / Alen Koen ; [prevod Milica Simić] Jedinstveni naslov A course in miracles made easy. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Simić, Milica Fizički opis 213 str. ; 23 cm Napomene Prevod dela: A course in miracles made easy / Alan Cohen Tiraž 1.000 O autoru: str. 211. ISBN ISBN 978-86-7950-380-0 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez