TAJNA MAGNETA SRCA, Ridiger Šahe

750,00 рсд

TAJNA MAGNETA SRCA
Autor: Ridiger Šahe
Izdavač: Laguna, Beograd, 2010

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Категорија: Ознака:

Opis

Svetski bestseler! U vašem životu ništa se ne događa slučajno. Svi događaji uzrokovani su kosmičkom snagom koja nas sve povezuje. Ona odlučuje da li ćemo se sresti ili ne. Ona je uzrok svega što osećamo i načina na koji se ponašamo. I od nje zavisi hoće li nam se dogoditi ljubav. Ako razumete tu snagu i svesno je usmeravate, u svoj život ćete privući upravo one ljude i događaje za kojima čeznete. Većina ljudi u sebi nosi iste čežnje i pitanja. Svi tragaju za smislenim i ispunjenim životom. Žele da razumeju, uče i razvijaju se. Tragaju za upotrebljivim odgovorima na probleme koje im postavlja život. Pre svega žele da vole i da budu voljeni. Često, doduše, izgleda kao da se te potrebe sve teže ostvaruju što ih više želimo. Tajna magneta srca otkriva nam znanje o misterioznoj moći zračenja i privlačenja koja deluje u svima nama i usmerava naš život.

Ridiger Šahe
Ridiger Šahe

Ridiger Šahe je istraživač svesti, pisac, slobodni novinar, organizator seminara, trener, predavač. Nakon studija ekonomije i psihologije radio je niz godina kao menadžer u jednom od najuspešnijih nemačkih industrijskih preduzeća. Posle toga je postao samostalan novinar i pisac.

Na svojim brojnim putovanjima kroz SAD, Meksiko i Aziju, kao i tokom dve godine koje je proveo u jednom isceliteljskom centru u Brazilu, prošao je kroz niz obuka. One su ga dovele do dubokog i opsežnog razumevanja povezanosti između lične stvarnosti, ljubavi, odnosa i smisla ljudskog života. Danas na svojim seminarima prenosi kroz predavanja i savetovanja to duboko znanje o unutrašnjim i spoljnim povezanostima i temama koje suštinski određuju život.

Autor Šahe, Ridiger, 1963-Autor Šahe, Ridiger, 1963- Naslov Tajna magneta srca / Ridiger Šahe ; preveo s nemačkog Nebojša Barać Jedinstveni naslov Das Geheimnis der Herzmagneten. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2010 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2010 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Barać, Nebojša Fizički opis 203 str. : ilustr. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Das Geheimnis der Herzmagneten / Ruediger SchacheTiraž 2.000. ISBN ISBN 978-86-521-0366-9 (karton) Predmetne odrednice Međuljudski odnosi – Psihološki aspekt – Pruručnici Uspeh – Priručnici

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR