USPEŠAN RODITELJ USPEŠNO DETE, Jelena Holcer

300,00 рсд

USPEŠAN RODITELJ USPEŠNO DETE

Autor: Jelena Holcer

Izdavač: Enco Book, Beograd, 2012

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Jelena Holcer

Verovatno ćete za mnogo toga što budete pričitali u ovoj knjizi pomisliti kako je lakše reći nego učiniti. Potpuno ste u pravu. Ali, ako ne uložite napor i vreme za savladavanje vidljivih i nevidljivih prepreka u vašem zajedničkom odrastanju, ne možete da imate harmoničan odnos i da razvijete dobru komunikaciju. S druge strane, ova knjiga će vas, uprkos ogromnoj težini roditeljskog posla, tsalno podsećati da mislite o sebi kao roditeljima. Kada ste svesni važnosti te uloge, postajete odgovorniji, ali se istovremeno navikavate da u svom roditeljstvu uživate, i da ga doživljavate, pre svega, kao veliku RADOST.

Jelena Holcer je diplomirani pedagog.Rođena je i živi u Beogradu. Nalazi se u najboljim godinama (namerava da tu i ostane). Ima višegodišnje iskustvo školskog pedagoga, voditelja različitih seminara, radionica i savetodavnog rada. Autor je brojnih radio emisija o roditeljstvu i odrastanju. Autor je 10-ak knjiga za decu i roditelje. Mama.

                                                                  …

Autor Holcer, Jelena, 1967-Autor Holcer, Jelena, 1967- Naslov Uspešan roditelj uspešno dete / Jelena Holcer ; [ilustracije Tatjana Lazić, Ksenija Čobanović Rudić] Ostali naslovi Uspešan roditelj – uspešno dete Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2012 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Enco book, 2012 (Stara Pazova : Savpo) Ostali autori Lazić, Tatjana Čobanović Rudić, Ksenija Fizički opis 191 str. : ilustr. ; 23 cm Napomene Tiraž 500. ISBN 978-86-82549-49-9 (broš.) Predmetne odrednice Roditeljstvo Roditelji – Deca Porodično vaspitanje

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)