VELIKA BORBA IZMEĐU DOBRA I ZLA, Elen G. Vajt

280,00 дин.

VELIKA BORBA IZMEĐU DOBRA I ZLA

Autor: Elen G. Vajt

Izdavač: Preporod, Nova Pazova, 2012

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Kategorija: Oznaka:

Opis

Jedino Biblija govori o ovakvom svetu koji prividno napreduje, ali nezadrživo moralno propada. Biblija opisuje veliku borbu između dobra i zla koja se neprekidno odvija i u kojoj svi učestvujemo. Bez obzira da li proizvodimo oružje i izazivamo sukobe ili hranimo gladne i borimo se za mir, ali nas ni jedno ni druge ne zanima, svi učestvujemo u toj borbi. Mnogi smatraju da je neodrživo verovati u postojanje Boga i đavola, i borbe između njih koja traje.

Međutim, čini se da nije tako jednostavno odbaciti činjenice o kojima Biblija govori i koje uspešno objašnjavaju realnost svih problema koji tište čoveka u 21. veku, problema nasleđenih iz njegove prošlosti, problema koji se sele u njegovu budužnost. Iako je Biblija najprevođenija i najštampanija knjiga na svetu, iako se ogroman broj ljudi izjašnjava kao hrišćani, malo je onih kji je čitaju, razumeju i prihvataju njene poruke. Ova knjiga koja je pred vama skreće pažnju na biblijske činjenice koje govore o velikoj borbi i svemu što je potrebno da znamo da bismo se opredelili za pobedničku stranu. Kada je pročitate, vaš pogled na svet nikada više neće biti isti.

Ellen Gould Vhite (nee Harmon, 26. novembar 1827. – 16. juli 1915.) bio bila plodan autor i američki hrišćanski pionir. Zajedno sa ostalim liderima sabatskih adventista kao što su Džozef Bates i njen suprug Džejms Vajt, formirala je ono što je postalo poznato kao Crkva Adventista sedmog dana.

Autor Vajt, Elen G., 1827-1915 Autor Vajt, Elen G., 1827-1915 Naslov Velika borba između dobra i zla : skraćeno izdanje / Elen G. Vajt ; [prevod sa engleskog jezika Milan Šušljić] Jedinstveni naslov The Great Controversy Between Christ and Satan. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2012 Izdanje 7. izd.Izdavanje i proizvodnja Beograd : Preporod, 2012 (Nova Pazova : Euro dream) Ostali autori Šušljić, MilanFizički opis 190 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: The Great Controversy Between Christ and Satan / by Ellen G. White Tiraž 2.000.ISBN ISBN 978-86-423-0353-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR