DESET GODINA MODERNE GALERIJE VALJEVO 1985 – 1995

790,00 дин.

DESET GODINA MODERNE GALERIJE VALJEVO 1985 – 1995

Izdavač: Moderna galerija Valjevo, 1995

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Категорија: Ознаке: ,

Opis

Naslov Mala antologija srpskog fantastičnog slikarstva : deset godina moderne galerije, Valjevo 1985-1995. : [Moderna galerija Valjevo], 16. 09. – 10. 12. 95
Vrsta/sadržaj tыpe of material katalog
Jezik srpski
Godina 1995
Izdavanje i proizvodnja Valjevo : Moderna galerija „Valjevo“, 1995
Fizički opis 71 str. : ilustr. ; 30 cm
Napomene Štampano dvostubačno
Tiraž 500
Beleška o slikarima: str. 67
Bibliografija: str. 66.
ISBN (Broš.)
Predmetne odrednice Popović, Milan, 1915-1969
Šejka, Leonid, 1932-
Vuković, Siniša, 1932-
Đurić – Dado, Miodrag – 1933-2010
Vidak, Milovan, 1926-2003
Popović, Ljuba, 1934-
Veličković, Vladimir, 1935-
Kršić, Bogdan, 1932-2009
Niketić, Borko, 1939-1991
Janković – Jale, Ljubodrag, 1932-
Pavlović – Barili, Milena, 1909-1945
Divjak, Ksenija, 1924-1995
Tošković, Uroš, 1932-
Gavela, Dušan, 1939-1999
Reljić, Radomir, 1938-2006
Ivanjicki, Olja, 1931-2009
Šobajić, Miloš, 1945-
Stanić, Vojo, 1924-
Đoković – Tikalo, Mihajlo, 1941-
Samurović, Svetozar, 1928-2001
Bradić, Kosta, 1927-
Vasiljev, Igor, 1928-1954
Stanković, Milić, 1934-2000
Mrkalj, Ljubica, 1946-

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR