BREME, Agata Kristi

90,00 рсд

BREME

Autor: Agata Kristi

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2019

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kao drugorođeno dete, Lora Frenklin je uvek bila u senci svog starijeg brata, ali kada je Čarls oboleo od dečje paralize i umro, učinilo joj se da je konačno došlo njenih pet minuta. Nadala se i priželjkivala svu ljubav svojih roditelja samo za sebe, ne očekujući da će vrlo brzo dobiti mlađu sestru. Ponovo se našla u tuđoj senci i jedino što je stvarno želela, bilo je da i beba umre. Međutim, jedne noći Lora je doživela potpunu promenu osećanja i iz požara spasla svoju sestricu. Od tog trenutka više niko i ništa nije postojalo za nju. Širli je postala centar Lorinog sveta, a Lora je postala nežna i veoma zaštitnički nastrojena prema njoj, do te mere da je takva ljubav postala teško breme koje su obe nosile, svaka na svoj način.


Autor – Christie, Agatha, 1890-1976 Naslov Breme / Agata Kristi piše pod imenom Meri Vestmakot ; prevela sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić
Jedinstveni naslov ǂThe ǂBurden. srpski jezik Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2019 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2019 (Beograd : General Disc Technology) Fizički opis 214 str. ; 18 cm Drugi autori – Ljumović Aleksić, Jelena,  ISBN 978-86-6012-085-6 (broš.) Napomene Prevod dela: The Burden / Agatha Christie writing as Mary Westmacott Tiraž 15.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)