BUKET ZA MOJU VOLJENU, Misti Sajmon

215,00 рсд

BUKET ZA MOJU VOLJENU

Autor: Misti Sajmon

Izdavač: Laguna, Amoreta, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Dekster Zigrej je do guše u pelenama i flašicama, a zatrpan je ugovorima, sudskim predmetima i spisima. Ne zna gde da se okrene. Pri tome ­­­­­– beba i nije njegova. Otac deteta, koga je majka samo ostavila na kućnom pragu, Deksterov je mlađi brat. On je otišao da „sredi stvari“ i nestao. I Deks bi voleo da nestane, ali za njega je nezamislivo da ostavi bespomoćno stvorenje o kome brine.

Zoi Bredli, uspešna mlada cvećarka, mesecima vešto izbegava sve zamke koju pred nju postavlja Kazanova u liku Deksa Zigreja, koji svakoga dana na drugu adresu šalje buket cveća. Međutim, kada se on pojavi na vratima cvećare sa bebom tražeći dadilju, ona ne može da odoli ni snažnom muškarcu pred sobom, ni nežnoj devojčici u njegovom naručju.

Deksu je potrebna pomoć, detetu nežna ženska ruka, a Zoi jedina u okruženju ima vremena da priskoči. Da li će ova nametnuta prisnost pomoći Zoi da shvati ko je pravi Deks i hoće li im tuđa beba smetati ili će im pomoći da razumeju svoja duboka osećanja?


Autor Sajmon, Misti Naslov Buket za moju voljenu / Misti Sajmon ; [prevod Dijana Đelošević] Jedinstveni naslov Go ahead, Make my Bouquet. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, Amoreta, 2016 (Beograd : Margo-art)
Ostali autori Đelošević, Dijana Fizički opis 199 str. ; 20 cm Zbirka Edicija Bebe donose sreću Napomene Prevod dela: Go Ahead, Make my Bouquet / Misty Simon Tiraž 3.000 O autorki: str. 196. ISBN 978-86-521-2254-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …