BUNGALOV 2, Danijela Stil

180,00 рсд

BUNGALOV 2

Autor: Danijela Stil

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Tanja Haris je domaćica iz San Franciska koja je život posvetila suprugu i deci. U slobodno vreme, honorarno, ali veoma uspešno, piše novinske članke i scenarija za sapunske serije. Jednog dana dobija ponudu da napiše veliki holivudski scenario i ostvari davnašnji san, od koga je odustala kada je rešila da se posveti porodici. Svesna da se takva prilika neće ponoviti, Tanja odlučuje da prihvati ponudu koja će je na više meseci udaljiti od njenih najmilijih. Od trenutka kada je ušla u luksuzni apartman Beverli Hils hotela, zakoračila je u novi, opojni svet glamura, bogatih i slavnih. I dok se nižu uspesi na profesionalnom planu, stari svet polako se ruši. Tanja počinje da preispituje svoje odluke uz bolno pitanje da li se može biti žena, majka i pisac istovremeno.

Danijela Stil

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                           …

Autor Stil, Danijela, Naslov Bungalov br. 2 / Danijela Stil ; prevela Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov Bungalow 2. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 ([Beograd] : General Disc Technology)
Ostali autori Ljumović Aleksić, Jelena Fizički opis 282 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Bungalow 2 / Danielle Steel Tiraž 35.000. ISBN 978-86-6012-033-7

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …