ČETIRI LJUBAVNA PISMA, Najl Vilijams

400,00 рсд

ČETIRI LJUBAVNA PISMA
Autor: Najl Vilijams
Izdavač: Okean, Beograd, 2005

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nikolas Koulan i Izabel Gor rođeni su jedno za drugo, ali kako to oni mogu da znaju? Četiri ljubavna pisma su roman o predodređenosti, o prihvatanju sudbine, o nesrećama i čudima na koje svakodnevno nailazimo. Vilijamsova priča pročišćuje i inspiriše, a njen jedinstveni uzvišeni stil slavi prosvetljujuću snagu ljubavi koja uvek zna da postavi stvari na svoje mesto.

„Romansa godine, magično delo. Uzbudljiva i vešto napisana ljubavna priča iz zapadne Irske.”
Elle 

„S vremena na vreme, uz veliku sreću, naiđemo na knjigu koju prosto gutamo i za koju poželimo da se nikada na završi… Četiri ljubavna pisma snažno i jasno afirmišu magiju, čudotvornost i snagu ljudske ljubavi.”
Times 

„Ovo je neskriveno romantična i krajnje originalna knjiga… sa obrtima koji se zbivaju usled intuicije, božjeg proviđenja, sudbine i slučajnosti…”
Sunday Tribune

Najl Vilijams rođen je u Dablinu 1958. godine, gde je studirao englesku i francusku književnost.
Autor je pozorišnih komada: The Murphy Initiative (1991), A Little Like Paradise (1995) i The Way You Look (1999); i romana: Kao na nebu (1999), The Fall of Light (2002) i Only Say The Word(2005).
Živi sa porodicom u zapadnoj Irskoj.
Četiri ljubavna pisma (1997) su njegov prvi roman, internacionalni bestseler koji je objavljen u više od dvadeset zemalja.

Autor Vilijams, NilAutor Vilijams, NilNaslov Četiri ljubavna pisma / Najl Vilijams ; preveo Igor SolunacJedinstveni naslov Four Letters of Love. sccVrsta/sadržaj tыpe of material romanJezik srpskiGodina 2005Izdavanje i proizvodnja Beograd : Okean, 2005 (Beograd : Rubikon)Ostali autori Solunac, IgorFizički opis 304 str. ; 21 cmZbirka Biblioteka KalipsaNapomene Prevod dela: Four Letters of Love / Niall WilliamsTiraž 1.000Napomene uz tekstNa presavijenom delu koričnog lista beleška o autoru.ISBN ISBN 86-7752-023-6 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Korpa
Scroll to Top