ĐAVO I GOSPOĐICA PRIM, Paulo Koeljo

650,00 рсд

ĐAVO I GOSPOĐICA PRIM

Autor: Paulo Koeljo

Izdavač: Laguna, Beograd, 2016

In stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Description

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvek je neuporedivo lakše verovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti za svoja prava.

Stranac stiže u zabito selo Viskos sa rancem u kojem se nalazi jedna sveska za beleške i jedanaest zlatnih poluga. Stigao je tu u potrazi za odgovorom na pitanje koje ga muči: jesu li ljudi u suštini dobri ili zli? Dočekujući tajnovitog stranca, celo selo uključuje se u njegovo traganje za odgonetkom, što će zauvek promeniti njihove živote.

Intrigantan Koeljov bestseler, Đavo i gospođica Prim je provokativna parabola o zajednici obuzetoj pohlepom, kukavičlukom i strahom dok se koleba između dobra i zla.

……………………………………………………………………

Autor – osoba Coelho, Paulo, 1947- = Koeljo, Paulo, 1947- Naslov Đavo i gospođica Prim / Paulo Koeljo ; prevela s portugalskog Jasmina Nešković Jedinstveni naslov O Demonio e a srta. Prym. srp
Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2016 (Subotica : Rotografika) Fizički opis 188 str. ; 21 cm Drugi autori – osoba Nešković, Jasmina
ISBN 978-86-521-2104-5 (karton) Napomene Prevod dela: O Demonio e a srta. Prym / Paulo Coelho
Tiraž 2.000 O autoru: str. [189] Na koricama beleška o delu sa autorovom slikom

Additional information

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

You may also like…