KUĆA U ULICI INDIGO 22, Sandra Braun

250,00 рсд

KUĆA U ULICI INDIGO 22

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Description

Ona je aristokratkinja plave krvi. Za prelepu Loru Nolan kuća u ulici Indigo broj 22 nije bila samo dom, bila je to njena životna strast. I u trenutku kada je zbog porodičnih dugova bila primorana da je proda, u njen život se kao potencijalni kupac vraća Džejms Paden. Nekada davno je važio za opasnog gradskog momka, previše opasnog da bi se usudila da sa njim flertuje, ali previše privlačnog da bi mogla da ga izbaci iz glave. Sada je ponovo tu, kao odrastao čovek, i još uvek zrači onom razarajućom snagom kojom je oduvek zavodio sva Lorina čula i činio da drhti od naleta osećanja koja ni sebi nije smela da prizna. On je milioner, nekadašnji buntovnik iz lošeg kraja. Pre mnogo godina Džejms Paden je nestao iz grada, zamenivši subotnje ulične trke za svet slavnih profesionalnih vozača. Živeo je u brzoj traci, vozio sportska kola i uživao u prelepim ženama. Sada se vratio u rodni grad kao mladi milioner sa željom da ostvari jedan stari san: da postane vlasnik čarobnog imanja u ulici Indigo 22 i da zavede njegovu vlasnicu. Za njega je Lora uvek bila devojka koju nije mogao imati, bogataška kći za koju nikada ne bi bio dovoljno dobar – sve do te noći obasjane mesečinom, kada ju je vrelim dodirom usana zarobio zauvek….

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Kuća u ulici Indigo 22 / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov 22 Indigo Place. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, 2015 (Italija : Elcograf S.P.A.) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: 22 Indigo Place / Sandra Brown Tiraž 35.000 ISBN 978-86-517-0248-1 (broš.)

Additional information

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR