KUPOHOLIČARKE U HOLIVUDU, Sofi Kinsel

270,00 рсд

KUPOHOLIČARKE U HOLIVUDU

Autor: Sofi Kinsel

Izdavač: Laguna, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Holivude, dolazim!

Beki Brendon (devojačko prezime Blumvud) stiže u Holivud! Čini se da je čitav njen život vodio ka tome. Beki se druži sa slavnima… ili će se bar družiti, kad konačno upozna filmsku zvezdu Sejdž Simor, za koju sada radi Bekin muž, Luk.  Toliko toga treba videti i doživeti! A da bi se Mini upisala u elitno holivudsko obdanište biće im potrebna izvesna… hm… pomoć. Beki žudi da započne novu karijeru – postaće stilistkinja filmskih zvezda. Čeka je crveni tepih! Ali Beki uskoro otkriva da u Holivudu nije lako. Srećom, njena najbolja drugarica Suz dolazi da joj pravi društvo, te zajednički kreću u osvajanje Holivuda. Međutim… ne ide sve baš onako kako su one zamislile.  Kada se Beki ukaže jedinstvena prilika, ona neće smeti da je propusti. Ali, da li je cena koju treba da plati previsoka?

Sofi Kinsela

Rođena nekog 12. decembra, Sofi Kinsela je, pre nego što će se posvetiti literaturi, radila kao novinar, prateći sektor tržišta i finansija. Na prvi pogled, tu se nazire veza sa tematikom i, prevashodno, naslovima romana koji će joj doneti punu afirmaciju: Tajni svet snova jedne kupoholičarke (2000), Kupoholičarka u inostranstvu (2001), Kupoholičarka staje na ludi kamen (2002). Uz roman Neovdašnja boginja (2005), delo Umeš li da čuvaš tajnu? predstavlja tematski iskorak iz ljupkog Kinselinog kupoholičarskog ambijenta, iskorak koji nipošto neće razočarati one koji su njeno pisanje zavoleli čitajući pomenute knjige. Naprotiv.„Nikad nisam bila istinski posvećena novinarstvu, delom zbog toga što me sektor koji mi je zapao – finansije – nikada nije stvarno zanimao, a delom i zato što ja, u stvari, nikada nisam bila na ’ti’ sa svim tim činjenicama kojih bi čovek u žurnalizmu trebalo da se drži. Ali, da sam volela da pišem za novine – volela sam“, ispovedila se u jednom intervjuu Sofi Kinsela, majka dvoje dece koja, kako kaže, obožava svadbe, a svojim tajnim porokom smatra to što često ume da natrpa puna usta keksa.Kinsela rado citira Oskara Vajlda: „Nikada ne ostavljam za sutra ono što mogu da uradim prekosutra.“

                                                    …

Autor Kinsela, Sofi, Naslov Kupoholičarka u Holivudu / Sofi Kinsela ; prevela Aleksandra Čabraja Jedinstveni naslov Shopaholic to the Stars. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2014 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2014 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Čabraja, Aleksandra Fizički opis 456 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: Shopaholic to the Stars / Sophie Kinsella Pravo ime autora: Madeleine Wickham Tiraž 2.000 O autorki: str. [457]. ISBN 978-86-521-1750-5 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

ŠFR

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …