LJUBAV OD ŽIVOTA JAČA, Sandra Braun

250,00 рсд

LJUBAV OD ŽIVOTA JAČA

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Deni Kevin je znala da će Logan Vebster biti na proslavi desetogodišnjice mature. Ipak je došla kako bi sebi dokazala da se ne plaši da ga ponovo vidi. Njeno razdvajanje od Logana i od teksaškog gradića u kome su se voleli kao tinejdžeri bilo je grubo, bolno i mimo njene volje. Najstrašnije od svega bilo je to što nikada nije dobila priliku da Loganu objasni zašto je morala da ode. Sada joj se pruža šansa ne samo da mu ponudi objašnjenje, već i da ga zamoli za uslugu. Privlačan, šarmantan i opasno harizmatičan, Logan odiše snagom i samouverenošću muškarca koji je u životu uspeo zahvaljujući sopstvenom trudu. Deni ga obaveštava o svojim aktivnostima u dobrotvornoj organizaciji i moli ga da donira jedan od placeva koje poseduje za izgradnju letnjeg kampa koji će mnogima pomoći. Logan prihvata, ali uz jedan škonatan uslov: da Deni ispuni intimno obećanje od pre deset godina. Trebalo je da to bude čista poslovna transakcija bez emocija, ali ovoga puta, kada Deni ponovo pobegne bez objašnjenja, ništa neće zaustaviti Logana da krene za njom…

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Ljubav od života jača / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov In a Class by Itself. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, 2015 (Italija : Elcograf) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: In a class by itself / Sandra Brown 33.000 ISBN 978-86-517-0250-4 (LN; broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Korpa
Scroll to Top