MALI SLATKI OTKAZI, Sali Koslou

300,00 рсд

MALI SLATKI OTKAZI

Autor: Sali Koslou

Izdavač: Alnari, Beograd, 2009

Dostupnost: Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

 

Magnolija Gold je sofisticirana urednica poznatog ženskog časopisa koja živi za posao – pa šta ako nema ljubavni život? Nakon jednog propalog braka i nekoliko neuspešnih veza, svaki novi radni dan jedina joj je radost. Međutim, sve će se to promeniti kada njen direktor u redakciju dovede poznatu i bogatu televizijsku voditeljku, bez dlake na jeziku… Izdavač odlučuje da promeni koncepciju časopisa, pa i samo ime, a Magnolija će sada morati da se snalazi u potpuno novoj situaciji i da promišljeno i elegantno, sa mnogo pažnje i odgovornosti, pristupi redizajniranju časopisa. Istini za volju, časopis Lady jeste bio pomalo staromodan, ali je, poput institucije, čuvao tradiciju i kvalitet, i uveseljavao verne čitateljke najnovijim savetima iz sveta mode i stila života. Uništeno je sve ono što je Magnolija godinama mukotrpno stvarala. Dok ionako loša situacija postaje još gora, Magnolija ni ne sanja kakva će joj predivna iznenađenja doneti pokušaj da se vrati u igru – i to ne samo na poslovnom planu…Urnebesno duhovit i romantičan roman.

Sali Koslou

 

SALI KOSLOU rođena je i odrasla u mestu Fargo u Severnoj Dakoti. Nekadašnja je glavna urednica Makols magazina. S mužem biznismenom živi u Njujorku i majka je dvojice sinova.

Autor Koslou, Sali Autor Koslou, Sali Naslov Mali slatki otkazi / Sali Koslou ; preveo Srđan Jovanović Jedinstveni naslov Little Pink Slips. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2009 Izdanje 1. izd.Izdavanje i proizvodnja Beograd : Alnari, 2009 (Beograd : Plavo slovo) Ostali autori Jovanović, Srđan Fizički opis 350 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Little Pink Slips / Sally Koslow Tiraž 1.000O autorki: str. [351] ISBN 978-86-7710-352-1 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Korpa
Scroll to Top