MOĆ ŽUDNJE, Eloiza Džejms

432,00 рсд

MOĆ ŽUDNJE

Autor: Eloiza Džejms

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Out of stock

Sigurna kupovina
  • Šaljemo istog ili narednog dana
  • Laka kupovina
  • Mogućnost plaćanja QR kodom

Nemiri vrele čežnje odvešće Šarlot Dejčeston u zagrljaj šarmantnog stranca sa maskom na licu. On je moćan, neodoljiv, fatalno zgodan lakej koji je privlači i sa kojim će – i to ne protiv svoje volje – biti veoma, veoma bliska na maskenbalu. A onda, tek tako, čarobni neznanac nestaje.

Nekoliko godina kasnije, nakon što je Šarlot u velikom stilu debitovala u londonskom visokom društvu, njih dvoje ponovo će se sresti, ali onaj nekada zgodni vragolan više nije lakej. Sada je bogat, ima titulu – i ne seća se Šarlot. Uz sve to, predmet je jednog skandaloznog trača: njegova muškost dovedena je u pitanje.

Šarlot, koja možda i previše dobro poznaje silinu njegove strastvenosti, šokirana je tom glasinom koja je uzburkala visoko društvo. Na kraju, sve bi moglo da se završi kao u bajci. Ili ne…

Eloiza Džejms

 

ELOIZA DŽEJMS, čije je pravo ime Meri Blaj, rođena je 1962. godine u Minesoti. Vanredni je profesor engleske književnosti na Univerzitetu u Fordhamu. Potiče iz porodice književnika, a još kao studentkinja počela je da piše i objavljuje. Njeni romani često imaju podatke iz bogate prošlosti engleske istorije i književnosti. Udata je za Italijana Alesandra Vetorija, sa kojim ima sina i ćerku.


Autor Džejms, Eloiza, Naslov Moć žudnje / Eloiza Džejms ; prevela Magdalena Reljić Jedinstveni naslov Potent Pleasures. srp Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Fizički opis 286 str. ; 20 cm Ostali autori Reljić, Magdalena ISBN 978-86-10-00145-7 (broš.) Napomene Prevod dela: Potent Pleasures / Eloisa James Pravo ime autora: Mary Bly Tiraž 1.000 O autoru str. [287].

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

You may also like…