N ILI M, Agata Kristi

180,00 рсд

N ILI M

Autor: Agata Kristi

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2021

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Godinama ih se niko nije setio, pa su Tomi i Tjupens polako gubili nadu da su njihove usluge više ikome potrebne. Drugi svetski rat je uveliko trajao, ali Mladi pustolovi bili su zaboravljeni… I baš kada se činilo da će Tjupens rat provesti štrikajući potkape, stigao je neočekivani poziv za Tomija: da u malom primorskom odmaralištu otkrije ubicu najboljeg britanskog tajnog agenta.

Ovoga puta na zadatak je trebalo da pođe sam, ali je inteligentna Tjupens nadmudrila poslodavca i umešala se u postavljanje zamke za neuhvatljivog ubicu. Iako posetioci odmarališta deluju kao običan svet, neko je ipak ubica i mora mu se ući u trag…


Autor –  Christie, Agatha, 1890-1976 Naslov N ili M? / Agatha Christie ; preveo sa engleskog Aleksandar Milajić Jedinstveni naslov N or M?. srpski jezik Ostali naslovi N ili M Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2021 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2021 ([Beograd] : General Disc Technology) Fizički opis 232 str. ; 18 cm Drugi autori – Milajić, Aleksandar,  Zbirka 100 godina priča Agate Kristi ISBN 978-86-6012-150-1 Napomene Prevod dela: N or M? Tiraž 15.000.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)