NEBO MOŽE DA ČEKA, Kali Tejlor

250,00 рсд

NEBO MOŽE DA ČEKA

Autor: Kali Tejlorž

Izdavač: Evro Book, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Lusi je bila pred udajom za čoveka svojih snova, milog, zgodnog, duhovitog Dena, ali je veče pred venčanje slomila vrat. Ne želeći da prihvati rastanak od svoje srodne duše, odlučuje da postane duh umesto da ode u raj i zauvek se rastane sa Denom. Međutim, njen plan se ne odvija onako kako je zamišljala. Prilično se razočarala kad je otkrila da je međuprostor između smrti i raja zapravo bedna studentska kuća u severnom Londonu…

kali-tejlor
Kali Tejlor

C.L. Tailor je najprodavaniji  autor psiholoških trilera časopisa Sunday Times.  Njene knjige su prodate u više od milion primeraka, prevedene su na više od 20 jezika i ušle u uži izbor za tri nagrade Dead Good Books. Calli Tailor je rođena u Vorčesteru i provela je rane godine u raznim vojnim kampovima u Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Studirala je psihologiju na Univerzitetu Northumbria i nastavila karijeru u obrazovnom dizajnu i e-učenju. C.L. Tejlor živi u Bristolu sa svojim partnerom i mladim sinom.

                         …

Autor Tejlor, Kali, 1973- Naslov Nebo može da čeka / Kali Tejlor ; s engleskog prevela Ivana Lazić Jedinstveni naslov Heaven can wait. srpski jezik  Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro Book, 2016 (Subotica : Rotografika) Ostali autori Lazić, Ivana Fizički opis 252 str. ; 18 cm Zbirka Džepna knjiga / Evro Book ; knj. br. 9 Napomene Prevod dela: Heaven can wait / Cally Taylor Tiraž 30.000 Beleška o autoru: str. [253].  ISBN 978-86-505-2770-2 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …