PARTNER, Džon Grišam

300,00 рсд

PARTNER
Autor: Džon Grišam
Izdavač: Narodna knjiga, Alfa, Beograd, 1999

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Danima su posmatrali Danila Silvu pre nego što su ga konačno zgrabili. Živeo je sam, mirnim životom u senovitoj ulici u jednom gradiću u Brazilu; jednostavan život u skromnom domu, svakako ne luksuzan. Naravno, bez dokaza o bogatstvu za koje su mislili da ga je ukrao. Bio je mnogo mršaviji a lice mu je bilo izmenjeno. Govorio je drugim jezikom, i to veoma uspešno.

Ali, Danilo je imao prošlost s mnogo poglavlja. Četiri godine pre toga, on je bio Patrik Lenigan, mladi advokat u jednoj istaknutoj advokatskoj firmi u Biloksiju. Imao je zgodnu ženu, malu ćerku i svetlu budućnost. Onda se jedne hladne zimske noći našao u kolima koja su bila u plamenu i umro je užasnom smrću. Kada je sahranjen, u njegovom kovčegu nalazio se samo njegov pepeo. Nedaleko odatle, Patrik je posmatrao sopstveni pogreb. Zatim je pobegao. Šest nedelja kasnije, ukradeno je bogatstvo s računa njegove, sada bivše, advokatske firme. I Patrik je još malo bežao. Ali, pronašli su ga…

John Ray Grisham, Jr. (8. februar 1955 -) je američki pravnik i pisac, poznatiji kao autor popularnih pravosudnih trilera.

Autor Grišam, Džon, 1955-Autor Grišam, Džon, 1955-Naslov Partner / Džon Grišam ; [preveli s engleskog Tea Jovanović, Saša Strižak] Jedinstveni naslov The Partner. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material romanJezik srpski Godina 1999 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Narodna knjiga – Alfa, 1999 (Novi Sad : Budućnost) Ostali autori Jovanović, Tea Strižak, SašaFizički opis 379 str. ; 21 cm Zbirka Biblioteka Mega hit ; knj. br. 182 Napomene Prevod dela: The Partner / John Grisham.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Korpa
Scroll to Top