PORODIČNE VEZE, Sandra Braun

250,00 рсд

PORODIČNE VEZE

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ketrin Adams je bila sigurna da nikada neće ponoviti greške svoje sestre Meri. Merino venčanje iz bajke za bogatog, moćnog naslednika dinastije Mening pretvorilo se u noćnu moru i brak pun zlostavljanja. U noći kada je njen muž plejboj nastradao u saobraćajnoj nesreći, Meri je umrla na porođaju. Racionalna, mudra ali pre svega ogorčena, Ketrin se zaklela da nikada neće dozvoliti nijednom Meningu, bilo kom Meningu, da se približi Merinoj bebi. Čak ni očaravajućem, harizmatičnom muškarcu koji se neočekivano pojavio na njenim vratima. Ipak, posle nekog vremena poželela je da veruje da Džejson Mening nije nalik ostalim članovima svoje beskrupulozne porodice. Ali, tajne i laći predstavljaju deo njegovog nasleđa. Ketrin preti opasnost da je uništi istina koju ne želi da prihvati – kao i muškarac kome ne može da odoli.

Sandra Braun

 

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Porodične veze / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović]Jedinstveni naslov Love beyond reason. srpski jezikVrsta/sadržaj tыpe of material romanJezik srpskiGodina 2015Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber novus, 2015 (Italy : Elcograf)Ostali autori Filipović, JelenaFizički opis 238 str. ; 18 cmNapomene Prevod dela: Love beyond reason / Sandra Brown Tiraž 31.000.ISBN ISBN 978-86-517-0254-2 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR