PRUŽI MI PRILIKU, Džil Mansel

300,00 рсд

PRUŽI MI PRILIKU

Autor: Džil Mansel

Izdavač: Vulkan izdavaštvo, Beograd, 2013

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Klio Kvin nije imala mnogo sreće s muškarcima, sve dok nije srela Vila. On je zgodan i pažljiv i vrlo moguće da je njen gospodin Savršeni. Sudbina joj se stvarno nasmešila… Međutim, u Klijin život nenadano se vraća plahoviti Džoni Laventura, briljantni vajar i njen rival iz detinjstva, i počinje da je maltretira kao nekada. U međuvremenu, Klijina sestra Ebi ima sopstvenih problema – njen muž Tom postao je povučen i dalek, a ona je odlučna u nameri da sazna zašto se to dešava. Međutim, da li će šokantna istina označiti kraj njihovog idilično srećnog braka?

dzil-marsel
Džil Mansel

 

Jill Mansell (rođen 15. juna) je britanski autor romantične komedije. Njene knjige prodale su se u više od deset miliona primeraka širom sveta.

Autor Mansel, Džil Naslov Pruži mi priliku / Džil Mansel ; prevela Zvezdana Šelmić Jedinstveni naslov Take a Chance on Me. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman
Jezik srpski Godina 2013 Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Vulkan izdavaštvo, 2013 (Beograd : Plavo slovo) Ostali autori Šelmić, Zvezdana Fizički opis 350 str. ; 21 cm Napomene Prevod dela: Take a Chance on Me / Jill Mansell Tiraž 1.000 O autorki: str. [351]. ISBN 978-86-10-00575-2 (broš.)

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Shopping Cart
Scroll to Top