SLUŠAJ MOJ GLAS, Suzana Tamaro

250,00 рсд

SLUŠAJ MOJ GLAS

Autor: Suzana Tamaro

Izdavač: Evro-Giunti, Beograd, 2007

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Šta se dalje događalo s unukom baka Olge, glavne junakinje romana Idi kuda te srce vodi? Da li se vratila iz Amerike na vreme da se s bakom pomiri, ili je pronašla samo dnevnik koji se njoj obraća? Ili joj je sudbina namenila nešto sasvim treće? Šta će otkriti kad je usamljenost u velikoj kući podstakne da se popne u potkrovlje i pokuša da nađe odgovor na pitanje koje je opseda: ko su, zapravo, bili njeni otac i majka? Kakva je bila njihova priča? Da li je ona zaista ćerka turskog princa, kako joj je baka u detinjstvu pričala, ili je reč o tajni koju tek treba da otkrije? Tražeći odgovore na ova pitanja, uroniće u svet uspomena, požutelih pisama, dnevnika i starih fotografija sklapajući jedan generacijski i porodični mozaik.


Autor – Tamaro, Susanna, Naslov Slušaj moj glas / Suzana Tamaro ; s italijanskog prevela Mirjana Đukić-Vlahović Jedinstveni naslov Ascolta la mia voce. scc Vrsta građe roman Jezik srpski Godina 2007 Izdanje 2. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Evro-Giunti, 2007 (Kragujevac : Grafostil)
Fizički opis 195 str. ; 20 cm Drugi autori – osoba Đukić-Vlahović, Mirjana Zbirka ǂEdicija ǂSavremena svetska proza / [Evro-Giunti] ; ǂknj. br. ǂ4
ISBN 978-86-505-0691-2 (broš.) Napomene Prevod dela: Ascolta la mia voce / Susanna Tamaro Na hrptu numeracija: 7 Tiraž 2.000 Beleška o piscu: str. [197].

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)