U POTRAZI ZA SREĆOM, Sandra Braun

250,00 рсд

U POTRAZI ZA SREĆOM

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Dostupnost: Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Nakon višegodišnje potrage za bratom koga nikada nije upoznala, Erin OŠi pronalazi adresu u San Francisku i stiže do ulaznih vrata jedne kuće ne znajući da će upravo biti uvučena u potresnu dramu prepunu zapanjujućih porodičnih veza i tajni i da će beznadežno i zauvek zavoleti jednog nedokučivog, nepodnošljivog muškarca. Snažan, privlačan i vrstan profesionalac, Lens Beret je FBI agent koji preuzima samo najteže slučajeve, kao što je velika pronevera novca u koju je umešan brat drske Erin Oši, a možda i ona sama. Njeno ponašanje i njene tajne probudile su njegovu sumnju u njegovu strast. Nije mogao ni da pretpostavi da će ga požuda i ljubav navesti da prekrši sva pravila službe i naterati da na kocku stavi svoju karijeru i svoje srce…

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov U potrazi za srećom / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov A Treasure Worth Seeking. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber Novus, cop. 2015 (Italija : Elcograf S.P.A.) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: A Treasure Worth Seeking / Sandra Brown Tiraž 36.000. ISBN ISBN 978-86-517-0247-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Korpa
Scroll to Top