ZA BRAK JE DOVOLJNO TROJE, Ketrin Eliot

350,00 рсд

ZA BRAK JE DOVOLJNO TROJE

Autor: Ketrin Eliot

Izdavač: Beograd, Mladinska knjiga, 2008

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U braku umetnice Imodžen Kameron već ih je troje – ona, njen suprug Aleks i njihov devetogodišnji sin Rufus – i to je baš ono što joj odgovara. No sve će se to promeniti… Pogođeni gadnim finansijskim problemima, Kameronovi su prisiljeni da napuste svoj dom u Londonu i da prihvate ponudu Elinor Latimer da se besplatno usele u poljsku kućicu na njenom seoskom imanju. Čim su se smestili u ne baš idiličnu pastirsku kolibu, u Imodženin život su iznenada nagrnuli osorni meštani, raspomamljeni pilići, sumanut (mada zgodan) upravitelj imanja, gomile đubriva, iritirajući nadmeni veterinar… Što se tiče Imodžen, za brak je dovoljno dvoje, za porodicu troje, a ovo… pa ovo je jednostavno besmisleno i neko će morati da ode. Pitanje je: ko?

 ………………………………………………………………..

Autor – osoba Alliott, Catherine = Eliot, Ketrin Naslov Za brak je dovoljno troje / Ketrin Eliot ; s engleskog prevela Jovana Jelenović Jedinstveni naslov ǂA ǂCrowded Marriage. srpski jezik Vrsta građe roman Ciljna grupa odrasli, opšte (lepa književnost) Jezik srpski Godina 2008 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Mladinska knjiga, 2008 (Beograd : Margo art) Fizički opis 458 str. ; 20 cm
Drugi autori – osoba Jelenović, Jovana = Jelenović, Jovana Zbirka Zabavna biblioteka / [Mladinska knjiga] ; ǂknj. br. ǂ8 ISBN 978-86-7928-077-0 (broš.) Napomene Prevod dela: A Crowded Marriage / Catherine Alliott Tiraž 2.500 Beleška o autoru: str. [459] Napomene uz tekst.

Dodatne informacije

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Autor