ZAVERA SUDNJI DAN, Sidni Šeldon

350,00 рсд

ZAVERA SUDNJI DAN
Autor: Sidni Šeldon
Izdavač: Narodna knjiga, Alfa, Beograd, 1995

Out of stock

Sigurna kupovina
  • Šaljemo istog ili narednog dana
  • Laka kupovina
  • Mogućnost plaćanja QR kodom

 

Kada se tajanstveni meteorološki balon sruši na zemlju u Švajcarskoj, direktor Nacionalne bezbednosne agencije SAD angažuje Roberta Belamija da pronađe i identifikuje desetoro ljudi koji su bili svedoci tog događaja. Opsednutost tajnim zadacima već je koštala komandira Belamija jedine žene koju je ikada voleo, i on sada veruje da više nema šta da izgubi. Međutim, dok traga za putokazima od Rima, preko Budimpešte i Kijeva do Teksasa, neminovno se suočava s pravom prirodom misije i dolazi do šokantnog otkrića o postojanju neverovatne zavere koja se proteže čitavom planetom. Sam i izneveren od svih, Belami se ubrzo nalazi u bekstvu, boreći se da spase sopstveni život – s ključem opstanka same Zemlje u svojim rukama.

Sidni Šeldon

SIDNI ŠELDON rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa preko tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Preminuo je 30. januara 2007. godine. Njegova supruga, Aleksandra, bila je kraj njega.
„Najviše od svega volim da pišem romane. Oni su drugačiji svet, svet uma i srca, u kojem čovek može da stvara likove i podari im život“, rekao je Šeldon.

                                 …

Autor Šeldon, Sidni, 1917-2007 Autor Šeldon, Sidni, 1917-2007 Naslov Zavera sudnji dan / Sidni Šeldon ; [prevela sa engleskog Jelena A. Bumbulović] Jedinstveni naslov The Doomsday Conspiracy. sccVrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 1995 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Narodna knjiga – Alfa, 1995 (Subotica : Birografika) Ostali autori Bumbulović, Jelena A.Fizički opis 327 str. : autorova slika ; 20 cm Zbirka Biblioteka Megahit ; knj. br. 40Napomene Prevod dela: The Doomsday Conspiracy / Sidney Sheldon Tiraž 3.000.

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

You may also like…