ZAVOĐENJE SA PREDUMIŠLJAJEM, Sandra Braun

250,00 рсд

ZAVOĐENJE SA PREDUMIŠLJAJEM

Autor: Sandra Braun

Izdavač: Liber Novus, Beograd, 2015

Dostupnost: Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Ostatku sveta, direktorka Hejli Ešton izgleda kao samouverena poslovna žena. Malo njih zna da se iza te fasade krije žena koja neprimetno samuje u senci svoje zanosne sestre. Hejli upoznaje Tajlera Skota, svog bogatog, samouverenog novog šefa i samohranog oca jedanaestogodišnje devojčice. Tajler želi Hejli u svom zagrljaju i u životu svoje kćeri. Hejli žudi da bude prefinjena i moderna žena jer misli da je to ono što on traži. Oboje su na putu da shvate da se ljubav ne može planirati, da se poverenje mora zaslužiti i da članovi porodice žele da zadovolje sopstvene interese koji ženu mogu da navedu da sumnja u sebe, u svoju vrednost i u osobu koju voli…

Sandra Braun

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Autor Braun, Sandra, 1948-Autor Braun, Sandra, 1948-Naslov Zavođenje sa predumišljajem / Sandra Braun ; [prevod Jelena Filipović] Jedinstveni naslov Seduction by design. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Liber novus, 2015 (Italy : Elcograf) Ostali autori Filipović, Jelena Fizički opis 239 str. ; 18 cmNapomene Prevod dela: Seduction by design / Sandra Brown Tiraž 31.500.

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Korpa
Scroll to Top