E NA KVADRAT, Pem Graut

1.200,00 рсд

E NA KVADRAT

Autor: Pem Graut

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Najbolji opis knjige „E na kvadrat“ možda bi bio da je to laboratorijski priručnik sastavljen od jednostavnih eksperimenata koji dokazuju da je stvarnost savitljiva, da svest kuje materiju i da vi umom oblikujete stvarnost. Da, dobro ste pročitali. Piše da dokazuje. Za izvođenje ovih devet eksperimenata nije potreban novac i iziskuju sasvim malo vremena, a pokazuju da su duhovni principi pouzdani kao i sila teže i dosledni poput Njutnovih zakona kretanja. „E na kvadrat“ ne traži od vas da slepo verujete u ono što u ovoj knjizi piše, već vas poziva da dokažete sledeće principe:

Postoji nevidljiva energetska sila ili polje beskonačnih mogućnosti. Sudarate se sa poljem i izvlačite iz njega u zavisnosti od svojih uverenja i očekivanja. Vaša veza sa poljem obezbeđuje precizno i neograničeno vođenje.
Univerzum je neograničen, bujan i neobično predusretljiv.

 

Autor Graut, Pem Autor Graut, Pem Naslov E [na] 2 : devet energetskih eksperimenata tipa “uradi sam” koji dokazuju da vaše misli kreiraju vašu stvarnost / Pem Graut ; [prevod Mirjana Živković] Jedinstveni naslov E na kvadrat. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2013Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2013 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Živković, MirjanaFizički opis 171 str. ; 23 cm Napomene Prevod dela: E na kvadrat/ Pam Grout Tiraž 1.000 O autorki: str. 171 Na koricama autorkina slika i beleška o njoj. ISBN ISBN 978-86-7950-270-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top