,

INTUICIJA ZA POČETNIKE, Dajana Brendon

1.100,00 рсд

INTUICIJA ZA POČETNIKE

Autor: Dajana Brendon

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Bilo da je vaša intuicija po prirodi dostupna ili skrivena, Intuicija za početnike će vam pokazati kako da poboljšate sopstveno čulo unutarnje spoznaje zarad poboljšanja veza, rešavanja problema ili donošenja bitnih odluka. Istražite različite vrste „šestog čula” s profesionalnom intuitom Dajen Brendon, koja će vam pokazati kako da otkrijete i ojačate sopstvenu intuiciju.

Verovali ili ne, skoro svi ljudi su intuitivni! Možete naučiti kako da koristite sopstvenu intuiciju kao sredstvo za rešavanje problema kod kuće, na poslu ili u bilo kojoj situaciji kad se nađete suočeni s nesigurnošću i izazovima.Intuicija za početnike sadrži desetine vežbi, vođenih meditacija i korisnih saveta koji će vam pomoći da za tili čas stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim glasom.

„Na stimulativan način vas vodi korak-po-korak kroz svet intuicije.” – Berni Ašman, autor Horoskopskih srodnih duša. Dajen Brendon je već više od dvadeset godina profesionalni intuita. Držala je radionice, seminare i kurseve za odrasle na Univerzitetu Djuk i Univerzitetu grada Memfisa. Brendonova piše za Innerchange Magazine i Connexions i voditeljka je popularne radio-emisije Vibracije prirodnog življenja.

Autor Brandon, DajanaAutor Brandon, DajanaNaslov Intuicija za početnike : kako da s lakoćom probudite svoje prirodne sposobnosti / Dajana Brandon ; [prevod Agencija Mahačma]Jedinstveni naslov Intuition for Beginners. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpskiGodina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Fizički opis 235 str. ; 23 cm Napomene Prevod dela: Intuition for Beginners / Diane Brandon Tiraž 1.000O autorki: str. 235 Na koricama beleška o autorki i delu. ISBN ISBN 978-86-7950-362-6 (broš.) Predmetne odrednice Intuicija – Priručnici

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Shopping Cart
Scroll to Top