,

ISCELITE SVOJ UM, Lujza Hej,Mona Liza Šulc

1.320,00 рсд

ISCELITE SVOJ UM – Vaš recept za celovitost uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije

Autor: Lujza Hej,Mona Liza Šulc

Izdavač: Leo Commerce, Beograd,

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Mnogi od nas muče se da budu srećni, smireni i usredsređeni u svetu koji, po svemu sudeći, postaje sve složeniji iz minuta u minut. Kako ostajemo prisebni, kako održavamo stabilno raspoloženje i netaknuto pamćenje kada naše mozgove i tela bombarduju informacije i uticaji sa svih strana? Ovaj jedinstveni izvor kombinuje najnoviju nauku sa saosećanjem i mudrošću i nudi rešenja koja stvarno možemo da koristimo.

Iscelite svoj um nastavlja tronamenski pristup koji su dr Mona Liza Šulc i Lujza Hej prve zajedno razvile u knjizi Sve je dobro: Iscelite sopstveno telo korišćenjem medicine, afirmacija i intuicije. U ovoj knjizi je primenjen na aspekte uma od depresije, anksioznosti i zavisnosti do pamćenja, učenja pa čak i mističkih stanja. Naučićete šta se događa u vašem mozgu i telu:

– Kada ste tužni, ljuti ili u panici;

– Kada ste u vlasti supstance ili ponašanja od kojih ste postali zavisni;
– Kada imate problema sa usredsređivanjem, čitanjem ili sećanjem;
– Kada vam trauma iz prošlosti zamagljuje um u sadašnjosti;
– Kada je emocionalno stanje nagoveštaj za fizičko oboljenje;
– I još dosta toga.

U svakoj glavi, dobićete „iskustvo virtuelnog isceljenja“ kroz studije slučajeva u klinici Sve je dobro, gde dr Mona Liza Šulc pomoću medicinske intuicije tačno određuje u čemu je problem u širokom spektru prototipskih istorija klijenata i gde ona i Lujza nude rešenja i izjave za ponovno uspostavljanje dobrostanja.

Danas uglavnom preovlađuje pristup „pilula za svaku boljku“, tako da možemo pomisliti da je našim umovima i telima potrebno bezbroj skupih farmaceutskih intervencija koje su podložne stalnim promenama. Zapravo, medicina je samo jedan od pristupa za isceljenje uma; dodaci u ishrani predstavljaju drugi važan način za podršku zdravlju uma i tela; afirmacije, kao i razne terapije, mogu da nam vrate ravnotežu promenivši način na koji mislimo. Iscelite svoj um stavlja vam na raspolaganje sva ta oruđa kako biste lakše odabrali vlastiti put do celovitosti.

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Šulc, Mona Liza, 1960- Hej, Lujza L., 1926- Naslov Iscelite svoj um : vaš recept za celovitost uz pomoć medicine, afirmacija i intuicije / Mona Liza Šulc, Lujza Hej ; [prevod Mirjana Živković] Jedinstveni naslov Heal your mind. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Živković, Mirjana Fizički opis 342 str. ; 23 cm Napomene Prevod dela: Heal your mind / Louise L. Hay & Mona Lisa Schulz Tiraž 1.000 O autorkama: str. 341-342 Registar. ISBN ISBN 978-86-7950-404-3 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top