,

IZRANJANJE SVETLOSTI, Put do samoisceljenja, Barbara En Brenan

2.300,00 рсд

IZRANJANJE SVETLOSTI, Put do samoisceljenja

Autor: Barbara En Brenan

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Prva knjiga Barbare En Brenan, bestseler Ruke koje leče, potvrdila ju je kao jednog od najdarovitijih iscelitelja i predavača. Sada, u svojoj dugo iščekivanoj novoj knjizi, ona nastavlja svoje pionirsko istraživanje ljudskog energetskog polja, ili aure – izvora našeg doživljaja zdravlja ili bolesti. Pozivajući se na mnoge nove momente u svojoj nastavi i praksi, ona pokazuje kako da se osposobimo, i kao pacijenti i kao iscelitelji, da shvatimo i koristimo svoju najosnovniju isceljujuću moć: svetlost koja izranja iz samog središta naše ljudskosti.Svojim jedinstvenim pristupom koji ohrabruje napore u saradnji između iscelitelja, pacijenta i ostalih zdravstvenih radnika, Izranjanje svetlosti objašnjava šta iscelitelj opaža vizuelno, zvučno i kinestetički, i kako svako od nas može da učestvuje u svim fazama procesa isceljenja.Predstavljajući fascinantan domet istraživanja, od nove paradigme isceljivanja zasnovane na holografskoj nauci do pronicanja u “hara-nivo” i “središnju zvezdu”, Izranjanje svetlosti otkriva najnovija dostignuća isceliteljske prakse našeg vremena.

Otkrićete: • Kako svako od nas može da probudi svoju urođenu moć da isceljuje sebe i druge • Kompletan vodič za pacijente o radu s isceliteljem: na koji način se tehnika i ciljevi iscelitelja razlikuju od tehnike i ciljeva lekara ili terapeuta, i na koji način ostvariti njihovu najbolju saradnju, u cilju lakšeg izlečenja • Sedam nivoa procesa isceljenja: kako da ispunite svoje potrebe na svakom od tih nivoa, plus detaljna uputstva za stvaranje vašeg sopstvenog plana isceljenja • Nove i iznenađujuće informacije o energetskim interakcijama u uzajamnim odnosima i kako da se kroz stare, negativne obrasce probijemo do novih, pozitivnih ugovora sa bliskim osobama • Presudnu povezanost koja postoji između isceljivanja, kreativnosti i transcendentnosti • I još mnogo više od toga Upotpunjeno istorijama slučajeva, vežbama i brojnim crno-belim i kolor-ilustracijama, Izranjanje svetlosti trasira novi put u pravcu isceljenja, celovitosti i proširene svesti.

Autor Brenan, Barbara En, 1939-Autor Brenan, Barbara En, 1939-Naslov Izranjanje svetlosti : put do samoisceljenja / Barbara En Brenan ; [prevod Tanja Milosavljević] Jedinstveni naslov Light Emerging. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Milosavljević, Tanja Fizički opis 321 str. : ilustr. ; 30 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Light Emerging / Barbara Ann Brennan Tiraž 1.000 Beleška o piscu: str. 321.ISBN ISBN 978-86-7950-345-9 (broš.) Predmetne odrednice Alternativna medicina

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top