,

JOGA ČAKRI, Anodea Džudit

1.750,00 рсд

JOGA ČAKRI

Autor: Anodea Džudit

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Anodeino razumevanje i tumačenje sistema čakri širom mi je otvorilo um i srce, i duboko je uticalo na način na koji radim jogu, kao i na moje učenje.“ – Šon Korn

„Joga čakri Anodee Džudit izvrstan je pratilac decenija njenih knjiga i učenja. Budući da istražuje joga metode za oslobađanje, preobražaj i uravnotežavanje naših energetskih tela i života, ova knjiga je dar svetu.“ – Šiva Rea, osnivač Prana Vinjase

Kao arhitektura duše, sistem čakri je suština joge – sredstvo kojim se um i telo, nebo i zemlja i duh i materija spajaju u božanski savez koji je pravo značenje joge.

U ovoj dugo očekivanoj knjizi priznatog stručnjaka za čakre, Anodee Džudit, naučićete kako da koristite principe i vežbe joge kako biste probudili suptilno energetsko telo i povezali se sa svojim najvišim izvorom. Uz pomoć sedam glavnih ključeva kojim otključavate svoj unutrašnji hram, bićete upućeni kroz vežbe koje otvaraju i aktiviraju svaku čakru putem poza, bioenergetskih vežbi, vežbi disanja, mantri, usmeravane meditacije i joga filozofije. S divnim fotografijama za svaku pozu, zajedno sa uputstvima za dublje usklađivanje i aktivaciju energetskog tela, ova knjiga dragoceno je pomagalo kako za učitelje tako i za učenike.

„Decenijama sam čekala, želela, žudela za knjigom kao što je Joga čakri Anodee Džudit. Kao i uvek kad je u pitanju Anodea, ova knjiga izvrsno je predstavljena, puna mudrosti, praktična, inspirativna, laka za razumevanje, savremena. Morate je imati. Uživajte u svemu što ona ima da vas nauči!“ – Margo Anan

 

ajudith
Anodea Džudit

Dr Anodea Džudit osnivač je i direktor Svetih centara, organizacije za podučavanje koja promoviše sveto znanje za preobražaj pojedinca i kultura. Originalni mislilac, pisac i duhovni učitelj širom sveta, ona ima strast za realizovanje neiskorišćenih ljudskih potencijala koja parira njenoj brizi za predstojeće krize čovečanstva – žarka joj je želja da se svi probudimo na vreme. Magistrirala je i doktorirala psihologiju i ljudsko zdravlje; ima napredni sertifikat iz joge i čitav život izučava medicinu telo-um, mitologiju, istoriju, psihologiju, teoriju sistema i mističnu duhovnost.

Anodea se smatra vodećim američkim stručnjakom za čakre i terapeutske probleme. Predaje širom sveta i drži radionice i treninge u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Evropi, Aziji i Centralnoj Americi.

 

 

Autor Džudit, Anodea, 1952- Naslov Joga čakri / Anodea Džudit ; [prevod Irina Vujičić] Jedinstveni naslov Anodea Judith’s chakra yoga. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Vujičić, Irina Fizički opis 387 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Anodea Judith’s chakra yoga Tiraž 1.000 O autorki: str. [6] Registar. ISBN ISBN 978-86-7950-387-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top