,

KOD KUĆE S BOGOM, U životu koji se nikad ne završava, Nil Donald Volš

1.320,00 рсд

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Autor bestselera Razgovori s Bogom obraća nam se sa svojom dosad najdubljom porukom.

Iskustvo koje mi nazivamo smrću plaši nas i očarava više nego bilo koja druga tema. U Kod kuće s Bogom, Nil Donald Volš istražuje proces kojim okončavamo svoj život ovde na zemlji, kao i ono što se događa posle toga. Postavlja pitanja koja smo svi želeli da postavimo, dobija odgovore koje smo svi očekivali i nudi nam nov pogled i istinsku mudrost. Zadivljujuća i isceljujuća knjiga utehe, nade i iznenađujućih otkrića, Kod kuće s Bogom doneće dubok spokoj uma, srca i duše svakome ko se susreo sa smrću.

Nil Donald Volš je autor petnaest knjiga, osnivač neprofitme fondacije Razgovori s Bogom i utemeljivač Hjumaniti tima, svetskog grasruts pokreta za pružanje pomoći u razvoju novih vrsta duhovnosti na zemlji. Informacije o tom globalnom poduhvatu možete da nađete na veb-sajtu www.HumanitysTeam.com

nealdonaldwalsh
Nil Donald Volš

Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom preveden je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišuć značajne promene u svakodnevnom životu. Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta.

Autor Volš, Nil Donald, 1943- Naslov Kod kuće s Bogom u životu koji se nikad ne završava : čudesna poruka ljubavi u poslednjem razgovoru sa Bogom / Nil Donald Volš ; [prevod Agencija Horas] Jedinstveni naslov Home with God, in a life that never ends. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Fizički opis 268 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Home with God, in a life that never ends / Neale Donald Walsch Tiraž 1.000.ISBN ISBN 978-86-7950-373-2 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Shopping Cart
Scroll to Top