KRISTALI ZA POČETNIKE, Vodič kroz svet čudesnog kamenja i njihova blagotvorna dejstva, Marijana Mahač, Vladimir Ćuk

950,00 рсд

KRISTALI ZA POČETNIKE, Vodič kroz svet čudesnog kamenja i njihova blagotvorna dejstva

Autor: Marijana Mahač, Vladimir Ćuk

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Description

Od trenutka kad je čovek prvi put ugledao kristal, bilo zbog njegove lepote bilo zbog neobičnog izgleda, ostao je povezan s njim na jedan tajanstven način.

Kristali su najpre korišćeni kao ukrasi, zatim kao amajlije koje rasteruju zlo, pa u zdravstvene svrhe, to jest u svrhe isceljenja duše i tela. Kako je vreme proticalo, počeli su da se povezuju s raznim božanstvima, religijama, magijom, da se koriste protiv prirodnih nepogoda ili nesreća bilo koje vrste. Iako se s vremenom mnogo toga od njihove prave primene izgubilo i zaboravilo, u poslednjih nekoliko decenija došlo je do povratka zanimanja za ove proizvode prirode, to jest naše planete.Danas se kristali mogu nabaviti prilično lako – možete ih kupiti u specijalizovanim prodavnicama, poručiti preko interneta ili ih sami potražiti u prirodi.

Knjiga Kristali za početnike bavi se suštinom kristala, dragog kamenja ili minerala, to jest osobinama i energijom koju oni poseduju, i sadrži osnovne informacije o njihovim bojama, oblicima, delovanju, čišćenju, kao i o slaganju sa znacima Zodijaka, te vam, ako ste početnik, može pomoći da odaberete ono što vam je zaista potrebno.

 

Autor Ćuk, Vladimir, 1977-Autor Ćuk, Vladimir, 1977- Mahač, Marijana, 1978-Naslov Kristali za početnike / priredili Vladimir Ćuk i Marijana Mahač Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Fizički opis 205 str., [4] s tablama : ilustr. ; 23 cm Napomene Tiraž 1.000 Na koricama beleška o delu. ISBN ISBN 978-86-7950-357-2 (broš.) Predmetne odrednice Kristali

Additional information

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez