NOVAC I ZAKON PRIVLAČENJA, Ester i Džeri Hiks

1.320,00 рсд

NOVAC I ZAKON PRIVLAČENJA

Autor: Ester i Džeri Hiks

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2014

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Description

 

ester-hiks
Ester i Džeri Hiks

Veliki broj onih koji su gledali ili pročitali Tajnu veruje da od univerzuma možete tražiti bilo koju materijalnu stvar koju želite i da će vam je zakon privlačenja isporučiti. Razume se da to nije tako jednostavno. Ako želite da promenite svoj svet, morate promeniti način razmišljanja. U ovoj izuzetnoj knjizi, Ester i Džeri Hiks u glavnim crtama obrazlažu tajnu koja se krije iza zakona privlačenja. Jasno objašnjavaju kako da usredsredite energiju i ostvarite vidljivo blagostanje.

Naučite da ostvarite izobilje tako što ćete:

– usredsrediti se na ono što želite u životu, a ne na ono što nemate;
– videti sebe kao bogatu, a ne siromašnu osobu;
– zamišljati sebe kako uživate u nekom predmetu ili životnom stilu o kojima maštate – videti sebe kako se zabavljate živeći baš u toj kući ili vozeći baš ta kola.

Abrahamove moćne tehnike naučiće vas šta je pravo blagostanje i omogućiće vam da koristite zakon privlačenja za unošenje ove energije u vlastiti život.

Za sve ima dovoljno. Najvažnije je da svako od vas to uvidi i poželi… i onda ćete to i privući. Pošto sada posedujete moć da privučete sve što poželite, potvrdite da novac lako pristiže i da imate neograničenu zalihu izobilja i blagostanja.

Autor Hiks, Ester, 1948- Hiks, Džeri, 1927-2011 Naslov Novac i zakon privlačenja : naučite da privučete bogatstvo, zdravlje i sreću / Ester i Džeri Hiks ; [prevod Mirjana Živković] Jedinstveni naslov Money and the law of attraction. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2014 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2014 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Živković, Mirjana Fizički opis 249 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Money and the law of attraction / Esther and Jerry Hicks Tiraž 1.000. ISBN ISBN 978-86-7950-283-4 (broš.)

Additional information

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez