,

PROGRAMIRANJE UMA, Eldon Tejlor

1.200,00 рсд

PROGRAMIRANJE UMA

Autor: Eldon Tejlor

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Out of stock

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Ovo je dvadeset prvi vek i bili smo svedoci eksplozije nauke koja nam je podarila rog izobilja kada je reč o luksuzu i mogućnostima. U ovom trenutku, praktično sve izgleda moguće. Međutim, u saradnji sa pozitivnim razvojem sprovodi se i zloslutna namera čiji je cilj da nas liši prava koje stičemo rođenjem – moći slobodnog uma.

Ova knjiga predstavlja ekspoze preobimnog istraživanja obavljenog samo radi otkrivanja načina za kontrolu svake vaše misli i želje. Ono što ćete saznati šokiraće vas i užasnuti. Promena psihe postala je veliki posao. Nikada više nećete moći da ignorišete istinu – vaše vlastite misli nisu vaše.

Eldon Tejlor

Ova knjiga daće vam instrumente za preuzimanje kontrole i reprogramiranje vlastitog uma, kao i za uspostavljanje unutrašnjeg spokoja i održavanja vlastite snage. Eldon Tejlor obezbeđuje uvid, informaciju i metode lake za korišćenje koji će vas osposobiti da shvatite o kakvom životu sanjate. Niste stvoreni da biste bili proizvod nečije manipulacije – bilo da je reč o stavu i raspoloženju ili ambiciji i iskorišćavanju.

 

Autor Tejlor, Eldon Autor Tejlor, Eldon Naslov Programiranje uma : od ubeđivanja i ispiranja mozga do samopomoći i praktične metafizike / Eldon Tejlor ; [prevod Mirjana Kefer] Jedinstveni naslov Mind programming. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Kefer, MirjanaFizički opis 301 str. : ilustr. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: Mind programming / Eldon TaylorAutorova slika na koricama Tiraž 1.000 O autou: str. 301. ISBN ISBN 978-86-7950-361-9 (broš.) Predmetne odrednice Svest – Podsvest

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Shopping Cart
Scroll to Top