,

RAZGOVORI S BOGOM KNJIGA I, Nil Donald Volš

970,00 рсд

RAZGOVORI S BOGOM KNJIGA I

Autor: Nil Donald Volš

Izdavač: Leo Commerce, Beograd,

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

DIJALOG POČINJE…

Čuo sam vapaj srca. Video sam traganje duše. Znam koliko ste duboko žudeli za Istinom. U bolu ste je prizivali, i u radosti. Preklinjali ste me beskrajno. Pokaži se. Objasni se. Otkrij se.

Učinio sam ovde i sada, na način tako jasan, da ne možete pogrešno razumeti. Jezikom tako jednostavnim, da vas ne može zbuniti. Rečnikom tako običnim, da se ne može izgubiti u preopširnosti.

Dalje idite. Pitajte me bilo šta. Bilo šta. Smisliću način da vam odgovorim. Koristiću čitav univerzum da to učinim. Zato budite pažljivi. Ova knjiga nije jedino sredstvo. Možete postaviti pitanje i odložiti knjigu.

Ali, gledajte. Slušajte reči sledeće pesme koju čujete. Informacije iz sledećeg članka koji pročitate. Priču filma koji ćete tek gledati. Slučajni govor osobe koju budete sreli. Šapat reke, okeana, vetrića koji vam miluje uvo – sva ta sredstva su Moja; svi su ti putevi Meni otvoreni. Ako slušate, kazivaću vam. Doći ću ako me dozovete. Pokazaću vam da sam uvek bio tu. Uvek i svuda…

Za­mi­sli­te da ste mo­gli Bo­gu da po­sta­vi­te naj­za­go­net­ni­ja pi­ta­nja o po­sto­ja­nju – pi­ta­nja o lju­ba­vi i ve­ri, do­bru i zlu, ži­vo­tu i smr­ti. Pret­po­sta­vi­te da je Bog dao ra­zu­mlji­ve i ja­sne od­go­vo­re. To se de­si­lo Ni­lu Do­nal­du Vol­šu. Mo­že se de­si­ti i va­ma.

Upra­vo će­te do­ži­ve­ti raz­go­vor…

nealdonaldwalsh
Nil Donald Volš

Nil Donald Volš je savremeni duhovni vesnik čije reči nastavljaju intenzivno da dopiru do sveta. Sa ranim interesovanjem za religiju i čvrstom povezanošću sa duhovnošću, Nil Donald Volš je veći deo svog života bio praćen profesionalnim uspesima, u potrazi za duhovnom spoznajom pre otpočinjanja svog, sada proslavljenog, Razgovora s Bogom. Njegov serijal knjiga Razgovori s Bogom preveden je na skoro 40 jezika, doprevši do miliona duša i inspirišuć značajne promene u svakodnevnom životu. Pored toga što je pisac čuvenog serijala Razgovori s Bogom, Nil Donald Volš je izdao i 16 drugih dela, a autor je i brojnih video i audio programa. Prisutna širom sveta, svaka od knjiga Razgovori s Bogom, bila je na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajms magazina preko dve i po godine. Serijal knjiga Razgovori s Bogom je redefinisala Boga i preinačila duhovne paradigme širom sveta.

Autor Volš, Nil Donald, 1943- Naslov Razgovori s Bogom : jedan neobični dijalog. Knj. 1 / Nil Donald Volš ; [prevod Nenad Perišić] Jedinstveni naslov Conversation with God. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2015 Izdanje 2. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Perišić, Nenad Fizički opis 162 str. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje / Leo Commerce Napomene Prevod dela: Conversation with God / Neale Donald Walsch Tiraž 1.000 Na koricama beleška o autoru. ISBN ISBN 978-86-83909-75-9 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top