SKRIVENE TAJNE ENERGIJE, Celoviti program isceljivanja i postizanja blagostanja, Ala Svirinskaja

1.200,00 рсд

SKRIVENE TAJNE ENERGIJE, Celoviti program isceljivanja i postizanja blagostanja

Autor: Ala Svirinskaja

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

 

U knjizi Skrivene tajne energije Ala Svirinskaja, svetski priznata isceliteljka poreklom iz Rusije otkriva široj javnosti malo poznata znanja i mudrost drevnih ruskih iscelitelja i predstavlja svoj koordinisani pristup fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim oblastima svakodnevnog životnog iskustva. Prateći njen lako razumljivi program korak po korak, preokrenućete svoj život i postati sopstveni iscelitelj. U ovoj knjizi ćete pronaći savete i tehnike od neprocenjivog značaja, uključujući duboke, ali jednostavne programe detoksikacije, u kojima se koriste sredstva i sastojci koji su nam svima nadohvat ruke, tehnike zaštite koje će vam pomoći tokom vaših svakodnevnih emocionalnih razmena s drugim ljudima i jednostavne meditacije za postizanje i održavanje osećaja sreće i spokoja.

Ala Svirinskaja je isceliteljka poreklom iz Rusije i peta je generacija iscelitelja u svojoj porodici u kojoj su se znanja i tehnike prenosile s kolena na koleno, s majke na kćerku. Ala je započela svoje učenje i obuku još kao mala devojčica, pomažući svojoj majci u njenom radu. Kao i njena majka i Ala poseduje medicinsko obrazovanje, ali je odlučila da se bavi tradicionalnom ruskom metodom isceljivanja. Po dolasku na Zapad, u Veliku Britaniju, stekla je veliki broj klijenata i među hiljadama ljudi kojima je pomogla nalaze se i brojne slavne ličnosti, kao i članovi britanske kraljevske porodice. Njene knjige su prevedene na 11 jezika.

Autor Svirinskaja, Ala, 1970- Autor Svirinskaja, Ala, 1970-Naslov Skrivene tajne energije / Ala Svirinskaja ; [prevod Milica Simić] Jedinstveni naslov Energy secrets. srpVrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2016 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Simić, MilicaFizički opis 302 str. : ilustr. ; 23 cmZbirka Biblioteka Buđenje / [Leo commerce] Napomene Prevod dela: Energy secrets / Alla SvirinskayaTiraž 1.000 Registar.ISBN ISBN 978-86-7950-398-5 (broš.) Predmetne odrednice Alternativna medicinaBioenergija

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top