,

SLIKANJE BUDUĆNOSTI, Lujza Hej, Lin Lauber

970,00 рсд

SLIKANJE BUDUĆNOSTI

Autor: Lujza Hej, Lin Lauber

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2013

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Život Džonatana Pejdža pretvorio se u pakao kada je oboleo od retke bolesti zbog koje je izgubio vid. Džonatan je nekada bio uspešan slikar i grafičar, a sada živi u potpunoj tami, retko napušta stan i ljut je na ceo svet. Ali onda upozna pre vremena sazrelu jedanaestogodišnju komšinicu Lupe, i među njima se rađa neobično prijateljstvo. Njena veselost uspeva da slomi njegovu tvrdokornu spoljašnjost ispod koje se krije nežan čovek koga je zadesila tragedija. Lupe mu otvara nove vidike pokazujući mu da se u ljubaznosti, saosećanju i ljubavi krije velika moć.

Roman je nastao na osnovu filma Slikanje budućnosti koji govori o proslavljenim učenjima Lujze Hej, i istražuje moć pozitivnog razmišljanja u lečenju kao i u trenucima kada se vodi teška borba. Takođe nas uči kako da proživimo život u veselju, stavljajući u prvi plan želje srca.

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Lujza L., 1926- Lin, Lauber Naslov Priče o svakodnevnoj magiji : roman. Slikanje budućnosti / Lujza L. Hej i Lin Lauber ; zasnovano na scenariju Rona Maraska i Brajana Šafa ; [prevod Mirjana Živković] Jedinstveni naslov Painting the Future. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2013 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2013 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Živković, Mirjana Marask, Ron Šaf, Brajan Fizički opis 135 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Painting the Future / Louise L. Hay and Lynn Lauber Tiraž 1.000 O autorkama: str. 135. ISBN ISBN 978-86-7950-250-6 (karton s omotom)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top