,

UNUTRAŠNJA MUDROST, Lujza Hej

970,00 рсд

UNUTRAŠNJA MUDROST

Autor: Lujza Hej

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2011

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U svakom od nas nalazi se centar mudrosti, daleko dublji i veći nego što smo svesni.  Meditacije predstavljene u ovoj knjizi stvorene su da nas povežu sa tim centrom i da uvećaju naše razumevanje života. Kada svojevoljno otvorimo sopstvenu svest za nove ideje i nove načine razmišljanja, tada naši životi počinju da se menjaju na bolje.

Način na koji počinjemo dan određuje iskustva koja ćemo doživeti i način na koji ćemo na njih da odreagujemo. Dobar način da koristite ovu knjigu jeste da je nasumično otvorite ujutru. Znajte da je meditacija koju izaberete savršena poruka za taj dan. Isto tako je lepo završiti dan uzvišenim mislima. Na taj način imaćete prijatne snove i sledećeg jutra ćete se probuditi bistre glave.

Ne zaboravite, u nepreglednoj beskrajnosti života, sve je savršeno, celovito i potpuno… baš kao i Vi.
– Lujza L.Hej, autor bestselera Moć je u vama

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Lujza L., 1926- Naslov Unutrašnja mudrost : meditacije za srce i dušu / Lujza L. Hej ; [prevod Ivana Danilović] Jedinstveni naslov Inner Wisdom. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2011 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2011 (Bački Petrovac : Neografia) Ostali autori Danilović, Ivana Fizički opis 101 str. : ilustr. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Inner Wisdom / Louise L. Hay Autorkina slika Prednji i zadnji forzec ilustr. Tiraž 1.000 O autorki: str. [103]. ISBN ISBN 978-86-7950-129-5 (karton) Predmetne odrednice Psihotehnika

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top