,

VOLITE SEBE DO SAVRŠENOG ZDRAVLJA, Lujza Hej, Aleja Kadro, Heder Dejn

1.960,00 рсд

VOLITE SEBE DO SAVRŠENOG ZDRAVLJA

Autor: Lujza Hej, Aleja Kadro, Heder Dejn

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kako obogatiti svoj život hranljivim sastojcima potrebnim za zdravlje, sreću i dugovečnost

Lujza Hej već decenijama preobražava živote tako što uči ljude da se odreknu svih uverenja koja ih ograničavaju. Sada se Lujza udružuje sa stručnjacima za prirodno zdravlje i ishranu Alejom Kadro i Heder Dejn kako bi otkrila drugu stranu svoje tajne dobrog zdravlja, sreće i dugovečnosti: život obogaćen hranljivim sastojcima.

Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste ikada pročitali, ovo delo prevazilazi pomodarstvo, trendove i dogmu, s ciljem da vam predstavi jednostavan, a ipak moćan sistem za lečenje tela, uma i duše, koji je toliko nežan koliko i promena načina na koji razmišljate. Lujza, Aleja i Heder pokazuju kako da na viši nivo podignete svoje zdravlje, raspoloženje i energiju.

U knjizi Volite sebe do savršenog zdravlja ćete:

– saznati tajne kojima se Lujza decenijama služila da bi pojačala dejstvo afirmacija i uspostavila ravnotežu između tela i uma
– otkriti šta zaista znači zdrava ishrana i kako rešiti zabunu u vezi s tim koje su dijete delotvorne
– naučiti da slušate ono što vam telo jasno poručuje
– pronaći tehnike za dugovečnost, vitalnost, dobro raspoloženje, duboku intuiciju i za ispunjavanje jedinstvenih potreba svog tela za isceljenjem u svim fazama života.

Lujza u svojoj osamdeset osmoj godini ima da podeli veliku mudrost u vezi s tim šta je potrebno za dug, srećan i zdrav život. Pozivamo vas da nam se pridružite na izvanrednom putovanju koje će vam život pretvoriti u najveću ljubavnu priču.

Aleja Kadro osnivač je centra za optimalni život i rehabilitaciju Soulstice, u kojem koristi jogu, pilates, meditaciju i zdravu ishranu.

Heder Dejn je sertifikovani trener i vrač dvadeset prvog veka. Specijalnost su joj rešavanje hroničnih zdravstvenih problema, zavisnosti i neuravnoteženih životnih stilova.

louise-hay
Lujza L. Hej

Lujza L. Hej je predavač metafizike, nastavnik i autorka mnogih bestselera, među koje spadaju i knjige Moć je u vama, Iskusite svoje dobro odmah!, Unutrašnja mudrost i Ja to mogu®… Dela su joj prevedena na dvadeset devet jezika u trideset i pet zemalja širom sveta. Više od dvadeset pet godina, Lujza je pomagala milionima ljudi da otkriju i iskoriste puni potencijal vlastitih kreativnih mogućnosti za lični razvoj i samoisceljenje. Lujza je osnivač i predsednica Hay House, Inc. Ona izdaje knjige, audio i videosnimke koji doprinose ozdravljenju planete.

Autor Hej, Lujza L., 1926- Kadro, Aleja Dejn, Heder Naslov Volite sebe do savršenog zdravlja : kako da obogatite svoj život hranljivim sastojcima potrebnim za zdravlje, sreću i dugovečnost / Lujza Hej, Aleja Kadro, Heder Dejn ; [prevod Irina Vujičić] Jedinstveni naslov Loving Yourself to Great Health. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2015 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Vujičić, Irina Fizički opis 309 str. : slika autorki ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje / [Leo Commerce, Beograd] Napomene Prevod dela: Loving Yourself to Great Health / Louise Hay, Ahlea Khadro and Heather Dane
Tiraž 1.000 O autorkama: str. [311] Opšti pojmovnik: str. 291-304. ISBN ISBN 978-86-7950-348-0 (broš.) Predmetne odrednice Ishrana – Higijena Zdravlje – Zaštita

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top