,

ZADIVLJUJUĆA MOĆ PROMIŠLJENE NAMERE, Ester i Džeri Hiks

1.320,00 рсд

ZADIVLJUJUĆA MOĆ PROMIŠLJENE NAMERE

Autor: Ester i Džeri Hiks

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2006

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

 

ester-hiks
Ester i Džeri Hiks

“Vrhunska učenja velikih učitelja univerzuma!”
– dr Vejn V. Dajer

Ova izuzetna knjiga Ester i Džerija Hiks, koja prezentuje učenja Ne-Fizičkog entiteta Abrahama, govori o promišljenoj nameru u vezi sa svim što u životu želite, dok u isto vreme uravnotežujete svoju energiju i živite u skladu s Umećem dopuštanja. Važno je, međutim, napomenuti da je svest o potrebi da uravnotežite svoju energiju mnogo značajnija od postavljanja ciljeva ili usredsređivanja na ultimativne želje. Upravo je iz te vrlo važne distinkcije poteklo i ovo delo.

Kad počnete da shvatate i delotvorno primenjujete procese ponuđene u ovoj knjizi, ne samo da ćete brže ostvariti svoje ciljeve i željene ishode, nego ćete i uživati u svakom koraku još i pre no što se oni manifestuju. Na taj način, ustanovićete da je življenje, u stvari, putovanje puno radosti koje se nikad ne završava, a ne niz praznina između povremenih trenutaka privremenog zadovoljstva.

Ester i Džeri Hiks prezentuju vrhunska Abraham-Hiks učenja, zasnovana na umeću dopuštanja dotoka naše prirodne Dobrobiti. Držeći otvorene seminare u čak 60 gradova godišnje, stvorili su više od 700 knjiga, audio i video traka i CD-a.

Autor Hiks, Ester Hiks, Džeri Naslov Zadivljujuća moć promišljene namere / Ester i Džeri Hiks ; [prevod Tanja Milosavljević] Jedinstveni naslov The Amazing Power of Deliberate Intent. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2006 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2006 (Bor : Tercija)
Ostali autori Milosavljević, Tatjana Hej, Lujza L. Fizički opis 294 str. ; 23 cm : vinjete Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: The Amazing Power of Deliberate Intent / Esther and Jerry Hicks Na kor.: Zadivljujuća moć promišljene namere : kako živeti u skladu s Umećem dopuštanja : (Abrahamova učenja)
Na kor.: Predgovor Lujze L. Hej Tiraž 1.000. Kad su učenici spremni, pojavljuje se učitelj!: str. 11-12 ISBN ISBN 86-83909-51-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top