,

MASAŽA, Risto Čanev

400,00 рсд

MASAŽA
Autor: Risto Čanev
Izdavač: Veljko Vlahović, Beograd, 1989

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Živimo u destruktivnom dobu otuđenja. Čovek je stranac u svom stranom svetu. Zatočen u brutalnoj sadašnjosti, koja nestaje ispod strepnji neizvesne budućnosti. Postali smo oruđe za uništavanje prirode, zaboravljajući da smo samo mali deo bez kojeg se može. U očajnoj esencijalnoj potrazi, savremeni čovek se okreće prema ponorima tajanstvenosti, mistike, nepoznatog i nespoznatljivog. U modi su razne egzotične “nadprirodne” veštine i drevne mistične teorije koje pružaju “fantastičnu moć odabranim pojedincima”. Krajnje je vreme da čovek smisao svoje egzistencije potraži u samospoznaji. Samo tako može razumeti ostale ljude i živeti s njima u humanoj zajednici.

Ovaj priručnik je doprinos samoshvatanju. Proučavanjem masaže i njene fiziologije, stiču se saznanja o modalitetu postojanja čovekovog organizma. Ovladavanjem masažom dobijamo tajni ključ koji će nam otkriti fantastične mogućnosti delovanja na sebe i na druge. Masažu mogu svi primati, ali svako je različito oseća. Retki su blaženi pojedinci koji je potpuno shvataju, a bogovi su oni koji je stvaraju.

 

Autor Čanev, Risto, 1934-Autor Čanev, Risto, 1934-Naslov Masaža / Risto Čanev ; [saradnik Vlahćev Todor ; prevod i redaktura Joco Kostadinov] Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Izdanje 1. izd. Izdavanje i proizvodnja Beograd : “Veljko Vlahović” ; Štip : Društvo za nauka i umetnost, 1989 (Bački Petrovac : Kultura) Ostali autori Vlahčev, Todor Kostadinov, Joco Fizički opis 244 str. : ilustr. ; 20 cm Napomene Tiraž 10.000 Beleška o autoru: str. 239 Bibliografija: str.240.ISBN (Broš.) Predmetne odrednice Masaža – Priručnici

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Korpa
Scroll to Top