,

JOGA ZA POČETNIKE, Marijana Mahač

990,00 рсд

JOGA ZA POČETNIKE

Autor: Marijana Mahač

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2015

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

 

Muče li vas nesanica, glavobolja i umor? Osećate li se neprestano napeto i loše u sopstvenoj koži? Imate li problem da se izborite sa stresnim situacijama?

To su sve slabosti savremenog čoveka. Moderan život je brz, pun stresa i udaljava nas i od prirode i od nas samih. Zahvaćeni tim vrtlogom, nemamo vremena da zastanemo i oslušnemo svoje telo i svoju dušu, da uskladimo duh i telo, da povratimo izgubljenu ravnotežu kako bismo sačuvali fizičko i mentalno zdravlje. Ipak, postoji jednostavan i prijatan način da umirimo svoje vrtložne misli i telo vratimo u formu – to su vežbe joge.Joga je poslednjih decenija postala popularna na Zapadu, pa i kod nas, jer nam pomaže da uspostavimo sklad u sebi, a samim tim i da se lakše nosimo sa izazovima koje nam postavlja svaki novi dan. Pored toga što naše telo čini gipkijim, jačim i zategnutijim, joga normalizuje rad organizma, pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže i olakšava snalaženje u stresnim situacijama. Ona nas uči da se okrenemo sadašnjem trenutku i pozitivnom pogledu na budućnost. I što je najvažnije – nikad nije kasno da počnete da je upražnjavate.

Autor Mahač, Marijana, 1978-Autor Mahač, Marijana, 1978- Naslov Joga za početnike : [vodič za zdravo telo i ispunjen duh] / priredila Marijana Mahač Vrsta/sadržaj tыpe of material priručnik Jezik srpski Godina 2015 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo commerce, 2015 (Bor : Tercija) Fizički opis 109 str. : ilustr. ; 23 cm Napomene Tiraž 1.000O priređivaču: str. 109 Na koricama beleška o delu. ISBN ISBN 978-86-7950-338-1 (broš.) Predmetne odrednice Joga

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Korpa
Scroll to Top