SPONTANO LEČENJE UVERENJA, Greg Brejden

1.200,00 рсд

SPONTANO LEČENJE UVERENJA

Autor: Greg Brejden

Izdavač: Leo Commerce, Beograd, 2014

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Sve veći broj naučnih dokaza ukazuje na to da univerzum radi na principu ogromnog kompjutera smeštenog u svesti. Isto kao što svaki kompjuter koristi jezik prilikom dolaženja do rezultata, kompjuter svesti univerzuma koristi naše iskustvo verovanja da “govori” onome od čega su svet i naša tela napravljeni. Sada je više nego ikada neophodno da uvidimo da se sve od DNK naših tela do uspeha naših veza i mira u svetu zasniva na onome u šta verujemo, na načinu na koji razmišljamo o sebi.

Naši preci koristili su čuda kada su hteli da promene svoja uverenja. Danas u tu svrhu koristimo nauku. Ova knjiga nudi i jedno i drugo – čuda koja otvaraju vrata moćnom novom načinu sagledavanja sveta i nauku koja nam govori zašto su čuda moguća – otkrivajući zašto nas “zakonima” fizike i biologije ne ograničavaju; kako da govorimo kvantnim jezikom lečenja, mira, izobilja i promene; i kako da napravimo jednostavan pomak u uverenju, koji nas katapultira izvan ograničenja prošlosti.

Kada postanemo svesni ovih otkrića koja menjaju život i istinskih čuda u životu moramo da promenimo i način na koji razmišljamo o sebi. Za lečenje je ključno da shvatimo šta je to uverenje i kako ono deluje. Greg Brejden je više od dvadeset godina pokušavao da shvati kako bi to mogao da uradi. Pridružite mu se. Podeliće s vama ono do čega je došao i ujedno nas poziva da živimo izvan paradigmi lažnih granica!

Greg Brejden Gregg Brejden
Greg Brejden

GREG BREJDEN, autor bestselera Njujok tajmsa, poznat je širom sveta kao pionir u premošćavanju jaza između nauke drevne mudrosti i stvarnog sveta. Posle uspešne karijere kompjuterskog geologa u Filips Petroleumu tokom energetske krize sedamdesetih godina prošlog veka, radio je kao viši dizajner sistema u odbrambenim sistemima Martin Marijeti tokom poslednjih godina hladnog rata. Godine 1991. postao je prvi direktor tehničkih operacija u Cisko sistemima.

Autor Brejden, Greg, 1954-Autor Brejden, Greg, 1954-Naslov Spontano lečenje uverenja : razbijanje paradigme lažnih ograničenja / Greg Brejden ; [prevod Mirjana Živković] Jedinstveni naslov The Spontaneous Healing of Belief. srp Vrsta/sadržaj tыpe of material knjiga Jezik srpski Godina 2014 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Leo Commerce, 2014 (Novi Sad : Sajnos) Ostali autori Živković, Mirjana Fizički opis 217 str. : ilustr. ; 23 cm Zbirka Biblioteka Buđenje Napomene Prevod dela: The Spontaneous Healing of Belief / Gregg Braden Tiraž 1.000. ISBN ISBN 978-86-7950-298-8 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Shopping Cart
Scroll to Top