BOJIŠ LI SE MRAKA, Sidni Šeldon

150,00 рсд

BOJIŠ LI SE MRAKA
Autor: Sidni Šeldon
Izdavač: Politika, Narodna knjiga, Beograd, 2005

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

U četiri različita grada, četvoro ljudi je umrlo u naizgled različitim okolnostima. Ali vremenom se ispostavlja da su uzroci njihovih smrti povezani, kao i da povezuju živote dve žene, udovice ubijenih. One su potpuno različite, naučnica i manekenka, a spaja ih strah i opasnost u kojoj se nalaze, jer je jedna od njih ključni svedok u čuvenom suđenju…

Sidni Šeldon

SIDNI ŠELDON rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa preko tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Preminuo je 30. januara 2007. godine. Njegova supruga, Aleksandra, bila je kraj njega. „Najviše od svega volim da pišem romane. Oni su drugačiji svet, svet uma i srca, u kojem čovek može da stvara likove i podari im život“, rekao je Šeldon.

                                  …

Autor Šeldon, Sidni Autor Šeldon, Sidni Naslov Bojiš li se mraka / Sidni Šeldon ; [prevod Dragan Golubović] Jedinstveni naslov Are You Afraid of the Dark?. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2005 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Politika : Narodna knjiga, 2005 (Beograd : Narodna knjiga) Ostali autori Golubović, Dragan Fizički opis 284 str. ; 17 cm Zbirka Biblioteka Bestseler ; knj. br. 48 Napomene Prevod dela: Are You Afraid of the Dark? / Sidney Sheldon Tiraž 10.000. ISBN 86-331-1856-4 (NK; broš.)

Dodatne informacije

Autor

,

Godina

Izdavač

,

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

ŠFR

Можда ће вам се свидети …