ISTOČNO OD SUNCA, Džulija Gregson

456,00 рсд

ISTOČNO OD SUNCA

Autor: Džulija Gregson

Izdavač: Laguna, Beograd, 2009

Na zalihama

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Kad se probudila, prišla je prozoru, i dok je posmatrala sunce kako uranja u more, prvi put od dolaska oseti nostalgiju i postade svesna nepreglednog prostranstva Indije koje ju je okruživalo…
Jesen 1928. Tri devojke putuju u Indiju, svaka zaokupljena mislima o novom životu. Rouz, lepa, ali naivna buduća mlada, uznemirena je jer napušta porodicu zbog udaje za čoveka koga jedva poznaje. Viktorija, njena deveruša, presrećna zbog prilike da pobegne od nametljive i ohole majke čvrsto je rešena da nađe muža. A Viva, njihova neiskusna pratilja, u potrazi je za Indijom svog detinjstva, duhovima iz prošlosti – i slobodom.
Svaka od njih ima svoje razloge zbog kojih napušta domovinu – ali nade i tajne koje nose u sebi nisu dovoljne da ih pripreme za ono što ih čeka u Indiji.

                                               …

Autor Gregson, Džulija, Naslov Istočno od sunca / Džulija Gregson ; preveo Vlajko Glušica Jedinstveni naslov East of the Sun. scc Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2009 Izdavanje i proizvodnja Beograd : Laguna, 2009 (Beograd : Margo-art) Ostali autori Glušica, Vlajko Fizički opis 572 str. ; 20 cm Napomene Prevod dela: East of the Sun / Julia Gregson Tiraž 1.500 O autorki: str. [573] Napomene uz tekst ISBN 978-86-521-0345-4 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Možda će vam se svideti …