IZDAJA, Danijela Stil

180,00 рсд

IZDAJA

Autor: Danijela Stil

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2018

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Tali Džouns je bila uspešna u svom poslu – slavna rediteljka koja je plenila šarmom i dobrotom, izuzetno lepa žena koja nikada svoj izgled nije isticala u prvi plan. Kao mala ostala je bez majke a kao veoma mlada zatrudnela je i rodila devojčicu. Uz bezrezervnu ljubav i podršku oca, sve je postigla u životu. U kasnim tridesetim, upoznala je čoveka svojih snova, uspešnog producenta Hantera Lojda sa kojim je uživala u predivnoj poslovnoj i emotivnoj vezi. Kao dobra vila nad Talinim životom, bdela je Bridžit Parker, asistentkinja raskošne lepote, koja joj je bila veliki oslonac, i saradnik i sestra i prijatelj…

Dobro da bolje ne može biti…

Jedna rutinska finansijska kontrola, pokrenuće lavinu događaja koji će uništiti Talin savršen život i postaviti joj mučno pitanje šta više boli u životu: prevara, pronevera, izdaja, smrt ili laž?

 

Danijela Stil rođena je 14. avgusta 1947. godine u Njujorku. Studirala je na Njujorškom univerzitetu i u Evropi. Sa devetnaest godina je završila svoj prvi roman, koji je ostao neobjavljen sve do 1973. godine. Tada počinje neprestani uspon popularnosti i tempa pisanja, koji je ponekad dostizao i četiri romana godišnje. Nedavno je objavila 71. knjigu, ne odustajući od kucanja na svojoj pisaćoj mašini iz 1946. godine. Od ranih osamdesetih ne silazi sa liste bestselera Njujork tajmsa, a 1989. je dospela u Ginisovu knjigu rekorda jer su njene knjige bile na listi neprekidno čak 381 nedelju. Odmalena je pokazivala afinitet prema poeziji. Često bi posle čitanja njenih domaćih zadataka ceo razred znao da zaplače. Danas su romani Danijele Stil predstavnici najboljeg oblika ljubavnog romana. Do sada je prodala više od 537 miliona primeraka romana koji su prevedeni na 28 jezika. Osim ljubavnih romana, pisala je književnost i poeziju za decu.

                                                   …

Autor Stil, Danijela, Autor Stil, Danijela, 1947-Naslov Izdaja / Danijela Stil ; prevela Ana Vuković Jedinstveni naslov Betrayal. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2018 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR Media, 2018 ([Beograd] : General Disc Technology) Ostali autori Vuković, Ana Fizički opis 248 str. ; 19 cm Napomene Prevod dela: Betrayal / Danielle Steel Tiraž 35.000  ISBN 978-86-6012-019-1 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …