LAKI TEKSAS, Sandra Braun

216,00 рсд

LAKI TEKSAS

Autor: Sandra Braun

Izdavač: BDR media, Beograd, 2016

Nema na stanju

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Laki Tajler je lep, zgodan, neodoljiv i kao takav privlači žene ali i probleme kao gromobran. Devon Hejns je lepa, uspešna i ambiciozna dama koja se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. U noći kada joj je Laki pomogao u otrcanom baru, dobio je više nego što je tražio: izazovnu, strastvenu i uzbudljivu avanturu ali i optužnicu da je glavni osumnjičeni za požar podmetnut na bušotini njegove porodične firme. Crvenokosa dama je nestala a problemi su nastali. Laki pokušava da je pronađe kako bi obezbedio alibi ali više od svega, kako bi vratio misterioznu lepoticu u svoj život. Da li će žena koja se tragično zavetovala moći da kaže ne šarmantnom kauboju ili će njihova zabranjena ljubav pobediti uprkos svemu?

Sandra Braun

 

SANDRA BRAUN je jedna od 50 najčitanijih autora po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 70 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.


Autor Braun, Sandra, Naslov Teksas!. Laki / Sandra Braun ; prevela Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov Texas!. Lucky. srpski jezik Ostali naslovi Teksas Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2016 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2016 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 285 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Texas! Lucky / Sandra Brown Tiraž 50.000. ISBN 978-86-87441-76-7 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …