KROĆENJE NATAŠE, Nora Roberts

200,00 рсд

KROĆENJE NATAŠE

Autor: Nora Roberts

Izdavač: BDR Media, Beograd, 2017

На залихама

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Opis

Čuveni kompozitor i profesor na univerzitetu Spenser Kimbal, samohrani otac, sa svojom ćerkicom seli se iz Njujorka u mali grad u zapadnoj Virdžiniji, uveren da će manja sredina biti bolji dom za njega i njegovu mezimicu. Bivša balerina, lepa i pomalo divlja Nataša Stanislaski je vlasnica prodavnice igračaka, koja je iz Bruklina, bežeći od prošlosti i bolnih uspomena, takođe nova u gradu. Prilikom prvog susreta između Nataše i Spensa pojavile su se iskre, ali Nataša ne želi da ponovi greške iz prošlosti. Prepoznajući skrivenu ranu, Spens i njegova devojčica udružiće snage da pronađu put do Natašinog srca, i učiniti sve da ukrote njene strahove i pomognu joj da voli ponovoo. Ako ste voleli Mekgregorove – Stanislaske ćete obožavati!

Nora Roberts

NORA ROBERTS rođena u Merilandu kao najmlađa od petoro dece i jedina kćerka u porodici u kojoj se brižljivo negovala ljubav prema pisanoj reči. I sama je rešila da se okuša u pisanju 1979. godine kada je tokom zime ostala zavejana u kući, i tokom te, sada već čuvene snežne oluje, rođena je njena književna karijera. Prvu knjigu objavila je dve godine kasnije i od tada ne prestaje da niže književne uspehe. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a magazin Njujorker proglasio ju je za „omiljenog pisca Amerikanaca

                            …

Autor Roberts, Nora, 1950-Autor Roberts, Nora, 1950-Naslov Kroćenje Nataše : Stanislaski / Nora Roberts ; prevod sa engleskog Jelena Ljumović Aleksić Jedinstveni naslov Taming Natasha. srpski jezik Vrsta/sadržaj tыpe of material roman Jezik srpski Godina 2017 Izdavanje i proizvodnja Beograd : BDR media, 2017 (Beograd : General Disc Technology) Ostali autori Ljumović-Aleksić, Jelena Fizički opis 222 str. ; 18 cm Napomene Prevod dela: Taming Natasha Tiraž 35.000 ISBN 978-86-87441-90-3 (broš.)

Dodatne informacije

Autor

Godina

Izdavač

Jezik

Nova/Polovna

Povez

Stanje (ocena od 1 do 5)

Можда ће вам се свидети …